Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim bir arkadaş anlatmıştı ama anlamadım. Videolu anlatayim dedim.
Oyuna tıklayınca kararıyor ve kapanıyor. Ekran kararma sorunu diye çözümlü buldum yaptım. Yine fayda etmedi. 36 kere silip yükledim denedim. Bazı pvplerde oluyor, bazı pvplerde olmuyor. Packde sorun var galiba. Bazen zırhlar safra olarak görünüyor.
Napmalıyım?
Team wiever kullanmayı bilen arkadaş yardım edebilir mi? Yetkili olursa sevinirim.
Oyuna tıklayınca kararıyor ve kapanıyor. Ekran kararma sorunu diye çözümlü buldum yaptım. Yine fayda etmedi. 36 kere silip yükledim denedim. Bazı pvplerde oluyor, bazı pvplerde olmuyor. Packde sorun var galiba. Bazen zırhlar safra olarak görünüyor.
Napmalıyım?
Team wiever kullanmayı bilen arkadaş yardım edebilir mi? Yetkili olursa sevinirim.
Video;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bazi pvpler'de oluyor bazi pvpler'de olmuyor demişsiniz. O Pvp'nin mini packini indirdiğinizde metin2 attıgınızda evet girmez full pack olmadıgı için.
FULL PACK Indirdiginizde tamamen girebiliyorsunuz sanırsam.. Sorun bundan ibaret [ Bazi pvpler aciliyor ]
FULL PACK Indirdiginizde tamamen girebiliyorsunuz sanırsam.. Sorun bundan ibaret [ Bazi pvpler aciliyor ]
--> Bazilari acilmiyor <--
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...