Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Oyun Portalları Oyunlar Script Hepsi 1 Arada

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nosmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

16-star-hot.png
Kral Oyun Portalı Script

Açıklama:ASP İle yazılmıştır. Admin Paneli MEvcuttur. Scriptteki Bütün Hataları Düzelttim ELimden Geldigince İçerisinde Oyun Botu Mevcut Değildir. Admin Panelinden Manuel Eklenmektedir. Script Sadece İyileştirilmek Adına Editlenmiştir.. Oyun Scripti Tamemen Açık Kaynaklıdır ve Editlenmesi Gayet Basittir.

İndir:
16-star-hot.png
Dragon Knight Oyun Scripti:

Açıklama:Basit yapılı güzel bir oyun scripti.Script İngilizcedir Türkçeleştirme Çalışması Başlamıştır.

İndir:

16-star-hot.png
FOS Portalı(Flash Oyun Scripti):
superstar.png

Açiklama:
Online flash oyun scripti. Genel özellikler: 1. Site yönetim paneli. 2. Oyun kategorileri oluşturma. 3. Üyelik sistemi Çok beğendiğim bir Prottal Yıldızlı

16-star-hot.png
Örümcek Flash Oyun Portalı:

Açıklama:Örümcek Flash Oyun Scripti ücretsiz bir flash oyun scriptidir. Siz de kendi flash oyun sitenizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Kolay kurulum ve kullanımı sayesinde hiç zorlanmayacaksınız. Destek Forumları sayesinde script ile ilgili sorunlarınıza en kısa zamanda çözüm bulabilirsiniz. Script ile beraber gelen çeşitli bot(lar) ile kolay ve hızlıca oyun ekleyebilirsiniz. ayarlar.php yi mutlaka düzenleyin. Admin K.adı ve şifre : admin

16-star-hot.png
Flash oyun scripti(Bir Oyun Portalı):Açiklama:
Scriptin dağıtılmasında hiçbir sakınca ve telif hakkı yoktur. php oyun scripti eğlenceyi seven ve online oyun scripti arayanlar için ideal bir oyun sitesi scripti dir. Bedava oyun scripti için tasarlanmış ve free flash oyun scripti dağıtımı yapan arkadaşımıza teşekür ediyoruz. okey scripti nide diğer oyun scriptleri içinde bulabileceksiniz.
php oyun scripti script

Düzenlenecek dosyalar;
/veri/ayar.php
Admin Panel;
/yonetim
Admin Şifre;
iyioyunlar.org

İndir:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri