HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Açıklama:ASP İle yazılmıştır. Admin Paneli MEvcuttur. Scriptteki Bütün Hataları Düzelttim ELimden Geldigince İçerisinde Oyun Botu Mevcut Değildir. Admin Panelinden Manuel Eklenmektedir. Script Sadece İyileştirilmek Adına Editlenmiştir.. Oyun Scripti Tamemen Açık Kaynaklıdır ve Editlenmesi Gayet Basittir.
İndir:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Açıklama:Basit yapılı güzel bir oyun scripti.Script İngilizcedir Türkçeleştirme Çalışması Başlamıştır.
İndir:
Açiklama:
Online flash oyun scripti. Genel özellikler: 1. Site yönetim paneli. 2. Oyun kategorileri oluşturma. 3. Üyelik sistemi Çok beğendiğim bir Prottal Yıldızlı
Açıklama:Örümcek Flash Oyun Scripti ücretsiz bir flash oyun scriptidir. Siz de kendi flash oyun sitenizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Kolay kurulum ve kullanımı sayesinde hiç zorlanmayacaksınız. Destek Forumları sayesinde script ile ilgili sorunlarınıza en kısa zamanda çözüm bulabilirsiniz. Script ile beraber gelen çeşitli bot(lar) ile kolay ve hızlıca oyun ekleyebilirsiniz. ayarlar.php yi mutlaka düzenleyin. Admin K.adı ve şifre : admin
Scriptin dağıtılmasında hiçbir sakınca ve telif hakkı yoktur. php oyun scripti eğlenceyi seven ve online oyun scripti arayanlar için ideal bir oyun sitesi scripti dir. Bedava oyun scripti için tasarlanmış ve free flash oyun scripti dağıtımı yapan arkadaşımıza teşekür ediyoruz. okey scripti nide diğer oyun scriptleri içinde bulabileceksiniz.
php oyun scripti script
Düzenlenecek dosyalar;
/veri/ayar.php
Admin Panel;
/yonetim
Admin Şifre;
iyioyunlar.org
İndir:
Bir Şey Sorucam Bir Çok Kişide Gördüm travian oyununun aynısını yapmışlar O tür Online Oyun Scripti varmı ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)