- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 35
- Online süresi
- 3m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Sen Niye Adama Veriyorsun Ticaretten 

- Konular
- 141
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
-----------------------------------İFTİRA------------------------------------
En baştan anlatıyorum adminlerden biri değelendirsin.
İlk gün bunun İtemlerini HasTR Dolandırarak aldı ve vermedi bende bunu hastr ye karşı savundu. O gün bana knk demeye başladı neymiş itemleri alırsa yarısı benimmiş felan.Sonra bu yeni itemler aramaya başladı Gitti buldu mek felan aldı 1t ye sonra sattı etti bişeyler.
EN Sonunda bana pm attı dediki 400m ye turko buldum dandik efsun alayımmı sana bende turko yapcaktım büyük fırsattı benim için alırsan makbule geçer dedim aldırdım. turkoyu verdi o gün güzel geçti hiç bi sıkıntı yoktu. ben gittim 9 10 tane +5 savunma denedim yaklaşık 200m lik efsun attım gün içnde. Sonra aradan 1 gün geçti ve 500m borç çıktı ortaya ilk başta dedim kardeşim bundan para almıştır onun borcudur. Tmm dedim öderiz 2 saat sonra pm attı turkonun 500m borcu ne oldu die ne borcu deyince işler kızıştı.
Şimdide gelmiş benden TURKOMU VER YOKSA FORUMA SS KOYARIM DİE TEHTİT EDİYOR KOYDUĞU SS LERDEDE AP AÇIK BELİRTTİM BORÇ OLARAK DEĞİL HEDİYE OLARAK ALINDI.
HE İSTEDİ VER DİE BENDE DEDİM BENİM ZARARIMI KARŞILA VEREYİM BURDAKİ SS LER ONUN SS SİDİR.EĞER BU SS DEN BAN YERSEM ADELETSİZLİK OLUR DİE DÜŞÜNÜYORUM..
ŞİMDİDEN OKUYAN DEĞERLENDİREN HERKEZE TŞKÜRLER . Smoq6
(Büyük yazmak bağırmak anlamı taşır ve ben şuan bunu haykırıyorum
!!!!)
Buyrun Birde Tehtit :
Yalansa Yalan Diyebilir. Adminlerimden ricam ilgilensinler bu konuyla
En baştan anlatıyorum adminlerden biri değelendirsin.
İlk gün bunun İtemlerini HasTR Dolandırarak aldı ve vermedi bende bunu hastr ye karşı savundu. O gün bana knk demeye başladı neymiş itemleri alırsa yarısı benimmiş felan.Sonra bu yeni itemler aramaya başladı Gitti buldu mek felan aldı 1t ye sonra sattı etti bişeyler.
EN Sonunda bana pm attı dediki 400m ye turko buldum dandik efsun alayımmı sana bende turko yapcaktım büyük fırsattı benim için alırsan makbule geçer dedim aldırdım. turkoyu verdi o gün güzel geçti hiç bi sıkıntı yoktu. ben gittim 9 10 tane +5 savunma denedim yaklaşık 200m lik efsun attım gün içnde. Sonra aradan 1 gün geçti ve 500m borç çıktı ortaya ilk başta dedim kardeşim bundan para almıştır onun borcudur. Tmm dedim öderiz 2 saat sonra pm attı turkonun 500m borcu ne oldu die ne borcu deyince işler kızıştı.
Şimdide gelmiş benden TURKOMU VER YOKSA FORUMA SS KOYARIM DİE TEHTİT EDİYOR KOYDUĞU SS LERDEDE AP AÇIK BELİRTTİM BORÇ OLARAK DEĞİL HEDİYE OLARAK ALINDI.
HE İSTEDİ VER DİE BENDE DEDİM BENİM ZARARIMI KARŞILA VEREYİM BURDAKİ SS LER ONUN SS SİDİR.EĞER BU SS DEN BAN YERSEM ADELETSİZLİK OLUR DİE DÜŞÜNÜYORUM..
ŞİMDİDEN OKUYAN DEĞERLENDİREN HERKEZE TŞKÜRLER . Smoq6
(Büyük yazmak bağırmak anlamı taşır ve ben şuan bunu haykırıyorum
!!!!)
Buyrun Birde Tehtit :
Yalansa Yalan Diyebilir. Adminlerimden ricam ilgilensinler bu konuyla
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)