HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 Vilusa Sherveri 78 lwl Savaşçı Karakter
Fiyatta İndi Bindi Olmasin Diye Son Oluru Yaziyorum Arkadaşlar
Char Oyunda Cok Sevilen Bir Karakterdir Hicbir Ss Hicbir Hile Ve Benzeri Birseyi Yoktur Alan Arkadas Sorunsuz Oynar
97 Lwl Charimi Sattim Bir Süre Once Bununda Satmaya Karar Verdim...
Skiller:Kılıç Çevirme:M8 Üç Yönlü M6 Hava m4 Öfke m3 ofkeye 1 bk üc yonluye 2 bk kılıca 2 bk kaldı..
İtemler:+7Siyah Çelik 1khp 10çan savunma 15çiftel savunma 5hp 2sp absorbe +3 ful taş
+6Zehir Kılıcı 29 ort +4sogutma +4canavar basili digeri kırık ama bosta olabilir basip duser tekrar basilir o birsey degil..
+9Demir Kask +9Aslan Agazi Kalkan +9 Gümüş Bilezik +9Abanoz Küpe 1khp kolye 1khp ayakabi
Yan Karakterler basma itemleri doludur charin ayriyetten ustunde
Degeri 69 ep olan gunes ozutu vardir %100 Resimlerde Mevcuttur 0530 569 55 87 bana ulasin arkadaslar fiyat cok uygundur millet bos chari oyle satiyor kacirmamanızı tavsiye ederim .. Alan Arkadasa Simdiden Hayırlı Olsun..
Fiyatta İndi Bindi Olmasin Diye Son Oluru Yaziyorum Arkadaşlar
Char Oyunda Cok Sevilen Bir Karakterdir Hicbir Ss Hicbir Hile Ve Benzeri Birseyi Yoktur Alan Arkadas Sorunsuz Oynar
97 Lwl Charimi Sattim Bir Süre Once Bununda Satmaya Karar Verdim...
Skiller:Kılıç Çevirme:M8 Üç Yönlü M6 Hava m4 Öfke m3 ofkeye 1 bk üc yonluye 2 bk kılıca 2 bk kaldı..
İtemler:+7Siyah Çelik 1khp 10çan savunma 15çiftel savunma 5hp 2sp absorbe +3 ful taş
+6Zehir Kılıcı 29 ort +4sogutma +4canavar basili digeri kırık ama bosta olabilir basip duser tekrar basilir o birsey degil..
+9Demir Kask +9Aslan Agazi Kalkan +9 Gümüş Bilezik +9Abanoz Küpe 1khp kolye 1khp ayakabi
Yan Karakterler basma itemleri doludur charin ayriyetten ustunde
Degeri 69 ep olan gunes ozutu vardir %100 Resimlerde Mevcuttur 0530 569 55 87 bana ulasin arkadaslar fiyat cok uygundur millet bos chari oyle satiyor kacirmamanızı tavsiye ederim .. Alan Arkadasa Simdiden Hayırlı Olsun..
kardeş facebook dan ekle barbaros aykın(forteen-july) bu ismim ekle fiyat üzerine konuşalım lütfen telefonum yok çünkü
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)