Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Beyler EagleEye bolumunde oynuyordum. Adam 4kişilik açmış. Karşıda biri grı çubuk diğeri altın çubuk rütbeli 2 adam vardı. Ve ben tektim. Adamlar birden duvardan vurmaya başladılar. Onlar vurdukça bende fotograf çektim.13 round boyunca oldurduler ve ben cekmeye devam ettim. Şimdi bunları banlamak için neler yapabilirim? Belli oluyor duvardan vurdukları. Apaçık
şimdi bana yardım edin ve o kişileri banlayayım. Yardım eden kişilere rep vereceğim.
................. Söz veriyorum. Yardım edenlere rep vercem.....................:ka19:
şimdi bana yardım edin ve o kişileri banlayayım. Yardım eden kişilere rep vereceğim. ................. Söz veriyorum. Yardım edenlere rep vercem.....................:ka19:
Hile Kullanan Kişiyi Report Etme (Yeni ve Resimli Anlatım)
ßyMesMes yukarıda ki konuda anlatmış.Save dosyaları dışındaki bildirimlere bakmıyorlar.Her alanı doğru olarak doldurduktan sonra Send basıp göndereceksin ve sonra onlar işleme alacaktır.
ßyMesMes yukarıda ki konuda anlatmış.Save dosyaları dışındaki bildirimlere bakmıyorlar.Her alanı doğru olarak doldurduktan sonra Send basıp göndereceksin ve sonra onlar işleme alacaktır.

Hile Kullanan Kişiyi Report Etme (Yeni ve Resimli Anlatım)
ßyMesMes yukarıda ki konuda anlatmış.Save dosyaları dışındaki bildirimlere bakmıyorlar.Her alanı doğru olarak doldurduktan sonra Send basıp göndereceksin ve sonra onlar işleme alacaktır.![]()
Evet.