- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Sorunum Var.
Bugünkü Yamayı Sorunsuz Yükledim Fakat Kullanıcı Adımı Ve Şifremi Yazıyorum Başlat Diyorum O Sağ Alttaki Hacking Prevention System Doluyor Ancak Hiçbirşey Olmuyor.Yama İlk İndiğinde Girmiştim Joygame Yazısı Gelmişti Ve Oyundan Atmıştı.Joygameye Talep Açtım Fakat Hala Cevap Yok Türkiye Genelindeki İnternet Hatlarında Problem Var Diyorlar Fakat Giren Çok Rahat Bir Şekilde Giriyor Bütün İnternet Ayarlarımı Da Kontrol Ettim Fakat Nafile Yine De Girmiyor Yardımlarınızı Bekliyorum.

İYİ FORUMLAR...
Bugünkü Yamayı Sorunsuz Yükledim Fakat Kullanıcı Adımı Ve Şifremi Yazıyorum Başlat Diyorum O Sağ Alttaki Hacking Prevention System Doluyor Ancak Hiçbirşey Olmuyor.Yama İlk İndiğinde Girmiştim Joygame Yazısı Gelmişti Ve Oyundan Atmıştı.Joygameye Talep Açtım Fakat Hala Cevap Yok Türkiye Genelindeki İnternet Hatlarında Problem Var Diyorlar Fakat Giren Çok Rahat Bir Şekilde Giriyor Bütün İnternet Ayarlarımı Da Kontrol Ettim Fakat Nafile Yine De Girmiyor Yardımlarınızı Bekliyorum.

İYİ FORUMLAR...
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yha Lütfen Bir Yardım Edin.
- Konular
- 768
- Reaksiyon Skoru
- 264
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
Ben sorunsuz girebiliyorum sanırım problem sizden kaynaklanıyor.
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tamam Ama Bütün Dns Ayarlarımı Kontrol Ettim Bütün İnternet Ayarlarım Normal Neden Girmiyor Bir Bilgisi Olan Yardım Etsin Arkadaşlar Karakterlerin Sürelri BitecekBen sorunsuz girebiliyorum sanırım problem sizden kaynaklanıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...