benim carım ayın 14-01-2012 tarihinde ban yedi ve bu bana E-mail olarak gelmedi forumda ögrendim onu geç bide günü doldu car hala acılmadı normalde 3 gün 17sinde doluyo ama bugün 18si halen acılmadı benimle aynı gün aynı saate ban yiyenler suan oyunda ve ben beklıyorum carımın acılmasını zaman kaybediyorum ilgilenmenizi istiyorummm....!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
50 tane konu açmıssın ben senin tüm konularını tek tek kontrol etmek zorundamıyım ?
1 tane konu açıp adam gibi char adım şu hesap adım şu oynadığım serverda şu diye yazsan zaten kontrol eder arkadaşlar sana kaç gün banlandığını yazarlar. Banın teknik bir sorundan açılmadıysa da yardımcı oluruz. Fakat 50 tane boş boş konu açıp insanların vaktini çalıyorsun, biz müneccimmiyiz senin banlanan charının adını tahmin edicez ?
50 tane konu açmıssın ben senin tüm konularını tek tek kontrol etmek zorundamıyım ?
1 tane konu açıp adam gibi char adım şu hesap adım şu oynadığım serverda şu diye yazsan zaten kontrol eder arkadaşlar sana kaç gün banlandığını yazarlar. Banın teknik bir sorundan açılmadıysa da yardımcı oluruz. Fakat 50 tane boş boş konu açıp insanların vaktini çalıyorsun, biz müneccimmiyiz senin banlanan charının adını tahmin edicez ?
ilgilenenmi var admin adama diyoz bu bu adam bana link atıyo bilmem saat dolsun acılcak felan fıstık 2 kelime sey yazıyo veriyo ne bu böyle ne bilgi mesajı gelıyo kac gün ban yedigimi forumdan ögreniyom SERVER:JÜPİTER Car ismi:HAKTAN
Senin anlaman kıtsa millet ne yapsın söylemişler sana işte vakti dolsun açılcakmıs o kadar boş konu acarsan ben olsam acmam ama duet burdakı yetkılıler işini severek yapıyo bana kalsa senın carını acmam
sana noluyo hemşerim bilip bilmeden karısıyon süresi doldu neyden bahsediyon sen dün acılması lazımdı benimle ban yiyenler suan oyundalar bilip bilmeden herşeye maydonoz olma . hemde tartışma bu her tartışma normal bişe küfür yok bişe yok herşey saygı cercevesinde niye acmasınkı ben haksız bişe demiyom ben haklıyım ne e-mail geldi ne bişe bendemi suç habersiz beklıyoz..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...