- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
s.a arkadaşlar bir sorum var ben indirdiğim s.f deki npc paketini beğenmedim nettede uygun bulamadım ve kendim yaptım ancak indirdiğim s.f de savaşçı ninja sura şaman diye ayırmış nasıl düzeltecem(kaldıracam)bu ayırmayı
not anlamayanlar için:
-ben indirdiğim server files in npc lerinde satılan itemler beğenmedim (yüksek lvl itemler)ve baktım ki istediğim gibi npc paketleri yok internette
bende kendim yapayım dedim ve yaptım(daha sadece zırh satıcısını yaptım
)ancak server files de zırhları savaşçı ninja sura falan diye ayırmış benim pc dede zırh satıcısına tıklayınca ekranın üst ve alt tarafları kararıyor bende yaptığım(sabitlediğim,editlediğim)itemi göremiyorum
ya bu ekranın üst ve alt tarafının kararmasına ya da şu savaşçı ninja sura falan diye ayrılan yeri tek bir yerde toplamasına yardımcı olabilirmisinz
not anlamayanlar için:
-ben indirdiğim server files in npc lerinde satılan itemler beğenmedim (yüksek lvl itemler)ve baktım ki istediğim gibi npc paketleri yok internette
bende kendim yapayım dedim ve yaptım(daha sadece zırh satıcısını yaptım
)ancak server files de zırhları savaşçı ninja sura falan diye ayırmış benim pc dede zırh satıcısına tıklayınca ekranın üst ve alt tarafları kararıyor bende yaptığım(sabitlediğim,editlediğim)itemi göremiyorum ya bu ekranın üst ve alt tarafının kararmasına ya da şu savaşçı ninja sura falan diye ayrılan yeri tek bir yerde toplamasına yardımcı olabilirmisinz
Son düzenleme: