R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Adminim Çelik Zırhım Ve Su perim Kayıp!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nader56ndeu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba gm ve admin kardeşler. Ben 2 aydan fazla zaman önce mmomt2 ye girip 80lvl e kadar savaşcı kastım [460dk] Biraz zaman aldı tabi neyse itemlerimi falan dizdim. Bugün mmomt2 yi yeniden kurdum ve çarıma girdim. Karakter seçme yerinde çelik zırhım savaşcımın üstünde görünüyordu girdim çara bi baktım çelik zırhım ve su perim yok. Ne Yapacağım? Size çelik zırhımın ve superimin olduğunu nasıl kanıtlayabilirim ?

Oyundaki İsim: nader12ndeu

Su perisinin ve çeliğin +kaç olduğunu hatırlamıyorum +8 desem yalan olur ama en az +7 idi yemin ederimki. Sizce bu işi çözüme kavuşturabilirmiyiz? Her türlü suale açığım bende yalan olmaz turkmmonun eski üyelerindenim.

Edit: Ayrıca hp efsun basılıydı. Bide tek çelikle su perisi kaybolmamış +1000 likmi +1500 lükmü hp veren ayakkabımda vardı oda ortalıkta yok :(:ka24:

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyide saçmalığa bak. Ben hesabımdan itemlerimin gideceğini nerden bileyimki kanıt olarak ss çekeyim. Allahım ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri