TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Jüpiter/ReLax Bırakır..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReLax06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 421

ReLax06

Level 2
Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 5 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
58
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Oyuna Kırmızı Bayrak Başlayıp Sonra Sarıda Oyunuma Devam ettığım karakterım ReLax ı bırakıyorum.Tüm arkadaşlarıma (Dost Sandıklarıma değil)Teşekkur ederım sağolsunlar Oyunu bırakma sebebım Dost sandığım kışılerın benı ıkı üç iteme veya yenı tanıştığı kısılere satmasından ve 23 kez Öldürücü pala'yı Kutsala çevırırken yakmamdan dolayıdır.İki gun once oyundan çok zevk aldığım halde şu an oyuna gıresım bıle yoktu ve sonra oyunu bırakmak ıstedım.Bundan Sonra Jüpiterın Aynısı Olan m2-tr'nın pıxy bolumunde WoLumex ismiyle oynuycam.Tum Jüpiterdekı Arkadaşlarıma başarılar dılerım K.İ.B,A.e.o..

:l04:ELveda JÜPİTER..:l04:

kendinize iyi bakın allaha emanet olun yazmaya üşeniyorsun daha.

dıkat;8220568' Alıntı:
kendinize iyi bakın allaha emanet olun yazmaya üşeniyorsun daha.
Anlıyorum Seni Oyunda Çok sıkıntı yarattığım Kışılerden Bırısın merak etme artık rahat bıraktım :) ama Derdin Ne anlamadım ama fark ettimki o kadar yazının Içınden Onu kestirimn uşenmeden bunu yorumluyosan gerçekten vay halıne..yorum atmassan sevınırım.

Realde basarılar item dediginiz nedir ki 3 günlük dünyada ben sana verem itemleri hokkabai:D

Birak Salla Edit Geliomus Sadece Oyunda Paralilar Kalir:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri