Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Oyuna Kırmızı Bayrak Başlayıp Sonra Sarıda Oyunuma Devam ettığım karakterım ReLax ı bırakıyorum.Tüm arkadaşlarıma (Dost Sandıklarıma değil)Teşekkur ederım sağolsunlar Oyunu bırakma sebebım Dost sandığım kışılerın benı ıkı üç iteme veya yenı tanıştığı kısılere satmasından ve 23 kez Öldürücü pala'yı Kutsala çevırırken yakmamdan dolayıdır.İki gun once oyundan çok zevk aldığım halde şu an oyuna gıresım bıle yoktu ve sonra oyunu bırakmak ıstedım.Bundan Sonra Jüpiterın Aynısı Olan m2-tr'nın pıxy bolumunde WoLumex ismiyle oynuycam.Tum Jüpiterdekı Arkadaşlarıma başarılar dılerım K.İ.B,A.e.o..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
:l04:ELveda JÜPİTER..:l04:
Anlıyorum Seni Oyunda Çok sıkıntı yarattığım Kışılerden Bırısın merak etme artık rahat bıraktımdıkat;8220568' Alıntı:kendinize iyi bakın allaha emanet olun yazmaya üşeniyorsun daha.
ama Derdin Ne anlamadım ama fark ettimki o kadar yazının Içınden Onu kestirimn uşenmeden bunu yorumluyosan gerçekten vay halıne..yorum atmassan sevınırım.Realde basarılar item dediginiz nedir ki 3 günlük dünyada ben sana verem itemleri hokkabai