Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

PB Silah seçimi :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 19o3Oguzhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar bilindiğiniz üzere Point blank oyununda Ngli silahlar ve ng siz silahlar tartışması var. Açıklık getireceksek eğer Ngli silahlar Ng siz silahlardan kat kat kat üstün durumda ve buda oyuncuları çok etkiliyor.Bendede ng yok fakat en önemli soru şu hangi silahı alırsam Nglileri rahat öldürebilirim ? Sorumuzun cevabı bana göre Destek silahı olan Sniperler, çünkü eğer bir sniper silahı alırsak ng lilere tek atabiliriz..Ama Nasıl oynamalıyız diye sorarsanız kesinlikle ama kesinlikle Görüş alanınızın iyi olacagı bir yer olmalı Sniperlarla Nglilerle çok rahat başa çıkabiliriz çünkü denedim :) Şimdi birde İşgal ve Taarruz grubu var. Taarruzun üst düzey ng 'li silahları Aug İşgalin ise Kriss.. Benim şahsi görüşüm Taarruz. Ama işgaldede Mp7 adlı silah ile HS lerle nglileri çok rahat durdurabilirsiniz.Taarruzda ise Tercihim m4a1 vh ve F2000'dir.İkisi arasında hala seçim yapamadım :l03: Ama dediğim gibi MP7 ile hs rahat atıp nglileri durdurabilirsiniz..Fakat dezavantajı uzun mesafede fazla işinize yaramaz.M4A1 ile F2000 ise uzun mesafedede bence iş görür.F2000 biraz daha kötü o konularda ama çok sağlam bir taarruz silahıdır.Eğer ben hızlı silah ile hs atıcam diyorsanız mp7 Taarruzda sağlam vuruşlarla öldüreceğim diyorsanız F2000 derim..Sadece küçük bir bilgilendirme yapmak istedim.
TEŞEKKÜR EDERİM :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri