HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar , Millipiyango Gibi Yeni Birşey Eklicem Olmuyor , Ox sorularını Değiştiriyorum değiştigi gözüküyor olmuyor , gm logosunu değiştiriyorum sever
çöküyor , bende professionel birini bulmak istedim
İstediğim Şekilde Yaparsa GM'lik vericem , Kısaca Yanımda Çalısacak Biri Olarak Düşünsün.
İletişimi Yorumlara yazın Msn , Facebook Eklerim.
çöküyor , bende professionel birini bulmak istedim
İstediğim Şekilde Yaparsa GM'lik vericem , Kısaca Yanımda Çalısacak Biri Olarak Düşünsün.
İletişimi Yorumlara yazın Msn , Facebook Eklerim.
Şunu söylemek istiyorum; beni bilen bilir, bana güvenen güvenir. Ve karşılığını da fazlasıyla alır !
Bilgilere geçelim.
Meraba
Adım: Fırat
Soyadım: Demirci
Tecrübem: 6 TL, 12 GM, 4 GA, 3 SGM, 1 SGA Ve FLash Gm Liklerim Var
Özelliklerim: Navicat, Portmap, Xampp, Appserv, Filezilla Putty v.b programlar konusunda uzmanım( Metin2 Server Kurulumu ve Yönetimi hakkında epey bilgiye sahibim. İster resimli, ister video olarak çok güzel tanıtımlar hazırlayabilir Ama Tm Üyeligim Uzaklaştırıldıgı Yüzünden Forumda Yayınlayamam , forumlara çok güzel ve ilgi çekici konular açabilirim. Navicattan Npcleri, Ox yarışmasını, Statüleri, İtemleri, Dropları editleyebilir, hesap açıp GM yapabilir, IP yada Hesap ban atabilirim.
Ek Olarak: Server için güzel pack dosyaları bulabilir, Npcleri, dropları istenilen şekilde editleyebilirim. Haftalık en az
Hem Emek Sw Olursa Bana Lv Ve Yang Kodlarını Aktif Yapmanız Gerekmez
Kimseye Yardımda Bulunmam ...
Yaşadığım Yer: İzmir/Bornova
Yaşım: 19
MSN Adresim: hethantor@hotmail.com
NOT: Eğer beni GM seçerseniz lütfen en azından 3 gün müddet tanıyın. Mağlum, insanoğluyuz. İş, güç falan misali. Eğer 3 gün içinde "benim beklentimi karşılayamadın" derseniz, GM'liğimi alın
Bilgilere geçelim.
Meraba
Adım: Fırat
Soyadım: Demirci
Tecrübem: 6 TL, 12 GM, 4 GA, 3 SGM, 1 SGA Ve FLash Gm Liklerim Var
Özelliklerim: Navicat, Portmap, Xampp, Appserv, Filezilla Putty v.b programlar konusunda uzmanım( Metin2 Server Kurulumu ve Yönetimi hakkında epey bilgiye sahibim. İster resimli, ister video olarak çok güzel tanıtımlar hazırlayabilir Ama Tm Üyeligim Uzaklaştırıldıgı Yüzünden Forumda Yayınlayamam , forumlara çok güzel ve ilgi çekici konular açabilirim. Navicattan Npcleri, Ox yarışmasını, Statüleri, İtemleri, Dropları editleyebilir, hesap açıp GM yapabilir, IP yada Hesap ban atabilirim.
Ek Olarak: Server için güzel pack dosyaları bulabilir, Npcleri, dropları istenilen şekilde editleyebilirim. Haftalık en az
Hem Emek Sw Olursa Bana Lv Ve Yang Kodlarını Aktif Yapmanız Gerekmez
Kimseye Yardımda Bulunmam ...
Yaşadığım Yer: İzmir/Bornova
Yaşım: 19
MSN Adresim: hethantor@hotmail.com
NOT: Eğer beni GM seçerseniz lütfen en azından 3 gün müddet tanıyın. Mağlum, insanoğluyuz. İş, güç falan misali. Eğer 3 gün içinde "benim beklentimi karşılayamadın" derseniz, GM'liğimi alın
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)