Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Güle Güle RepLicant <3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Snarit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir oyunda açtığı hile yüzünden ''adam sanardım,adam değilmiş '' gibi yorumlarda bulunamazsınız ve bu tür söylemlerde bulunanlar ceza alır.

Bu hile videosunu gerekli yere bildirin hak yerini bulsun.

Bir oyunda açtığı hile yüzünden ''adam sanardım,adam değilmiş '' gibi yorumlarda bulunamazsınız ve bu tür söylemlerde bulunanlar ceza alır.

Konuyu okumadan yorum yapmayın . Gerekli kişiyi bildirdikten ve işlem yapıldıktan sonra bu konuyu açtık . Sadece diger arkadaşlara olayın nasıl geliştigini görsel bir şekilde göstermek istedik .

Adam sonuçta karakterini belli ediyor ? ve Kul Hakkı Yiyor ?

Arkadaşımız 15 Ocak 2012 Tarihinde Hileden tarafımızdan banlatılmıştır . Biz bu oyuna emek verip kasan cok az kisi oldugu kanısındayız.

Ne yazık ki forumda örnek olucak davranaşlara sahip olması gereken birinin hileden ban yemesi acı verici . Yazık diyoruz ve sözü uzatmadan size bırakıyoruz .

[GAMESELF]5db8d7b20a6513cc6c3[/GAMESELF]​

''. Biz bu oyuna emek verip kasan cok az kisi oldugu kanısındayız.'' Bu cümleye katılıyorum.

Yetkili arkadaşlar lütfen tartışmalarını konu altında yapmasada , konunun tartışma yüzünden kapanmasına yol açmasa ... Rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri