[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Modern Mod Patch İçeri Gir Kaçmaz (Resimli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StereoHeart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oncelikler Herkese Iyi Seneler (Indirme Linki Assagidadir)
Counter stike 1.6 nin eski gorunumunden ve ozelliklerinden sikildinizmi ? Dogru Yerdesiniz.
Sizlere 2012 icin uzun emekler sonucu yaptigim guzel bir Patch sunuyorum.
Tamamen kendi hazirladigim soundlar efectler grafik arttirici silah gorunumleri neredeyse %100'luk bir oranda degistirilip bire bir source gorunumunu almasini sagladim.
Unutmayin sadelik goz alicidir.
Isterseniz daha fazla konuyu saptirmadan icinde neler varmis bir goz atalim;

*Grafikler %25 arttirildi.
*Eldivenlerde %100'luk bir orana varan farklilik ve gercekcilik saglandi.
*Silahlarin tamaminda %100'luk bir degisim saglandi ve butun silahlarin a dan z ye grafikleri arttirildi source a yakin bir hal aldi.
*Mermi Izlerinde %100'luk bir oranda degisim saglandi.(Gercege yakin bir goruntu kazandi)
*Sound'lar High Quality (HQ) (gercek hissi yaratan sesler)
*Her Clientta Olan Effect hatalari duzeltildi %55 lik orana varan iyilestirme saglandi.
*Seffaf ve gri Consol Panel gozunuze degisiklik ve ferahlik kazandiracak.
*Grafikleri gelistirilmis default player modelleri eklendi.
*Tabanda HD gorunum saglandi.

Onemli Bilgi:Bomba gibi gelen bu Eklenti sadece 100'MB.Tek yapmaniz gereken yukleme esnasinda Client'inizin yuklu oldugu Valve/Cstrike in icine cikarmanizdir
Not: Sadece deneyen bu zevk'i alacaktir counter strike 1.6 degilde grafikleri daha iyi bir oyun oynuyormus havasi katacak.
Dipnot:Hic bir sekilde alinti degildir tamamen bana ait bir yapimdir.Alinti yaparken lutfen Nightwish tarafindan alinti yapildigini belirtiniz.

Created and Licensed By Nightwish | Beni Bu Adreste Bulabilirsiniz 178.211.37.8 XP MOD Jail

Gecelim Ss'lerimize (Her tur silahtan ve ozellikten azar azar koymaya calistim ssler kesinlikle tamami degildir tamamini indirince gorursunuz.)

1n1rr.jpg

1n1q3.jpg

1n1pn.jpg
1n1ng.jpg
1n1mg.jpg
1n1lx.jpg
1n1qj.jpg

Modern Mod Link

Onemli Bir Uyari

Bazi serverlara girerken Terror/terror/mdl. diye bir hata alindigini duydum eger sizde aliyorsaniz alttaki linki indirip Valve/Cstrike/Models/Player icine atin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri