- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba,
Metin2 pvp Server Kurmayı planlamaktayım. Ancak hala aklıma göre [ isteklerimi karşılayamayan ] bir firma bulamadım.
* Serverda güvenlik olmalı [ Hacklenme sorunu olmamalı ]
* Oyun Yeni itemleri , mapleri Desteklemeli ve Bunlar için Full Pack dosyası firma tarafından yapılandırılmalı. [ Hem Full pack hem Kotadostu Giriş pack Yapılmalı ]
* Oyun sitesi ve oyun pack dosyaları Server adına göre editlenmeli, Sitede Usercp bulunmalı Bunun yanında Forum'da kurulursa ne Ala =)
* Kesintisiz bir hizmet sunulmalı atılan ticket'lara En fazla 5 saat içinde cevap verilmeli [ 5 saat bile fazla 7/24 diyorsunuz ama olsun =) ]
* Sirket oyun sitesi için ücretsiz domain vermeli mesela xxxmt2.xbilisim.com gibi olabilir.
Özellikle Siteye [ Oyunun adına göre editlenmiş olması ] ve Fullpack + Giriş pack Yapılmasına iki misli önem veriyorum.
Bu özelliklerde fazla ucuk olmayan fiyatlarla vps server kiralayan bilişim şirketleri benimle iletişime özel mesaj , konuya yorum ya da imzamdaki e-mail adresimle geçebilirler.
.com uzantılı site almayı düsünüyorum fiyatlarda anlasırsak ve bu özelliklerde bilisim firması bulursam uzun süreli müşteri olmaya hazırım demektir =)
Metin2 pvp Server Kurmayı planlamaktayım. Ancak hala aklıma göre [ isteklerimi karşılayamayan ] bir firma bulamadım.
* Serverda güvenlik olmalı [ Hacklenme sorunu olmamalı ]
* Oyun Yeni itemleri , mapleri Desteklemeli ve Bunlar için Full Pack dosyası firma tarafından yapılandırılmalı. [ Hem Full pack hem Kotadostu Giriş pack Yapılmalı ]
* Oyun sitesi ve oyun pack dosyaları Server adına göre editlenmeli, Sitede Usercp bulunmalı Bunun yanında Forum'da kurulursa ne Ala =)
* Kesintisiz bir hizmet sunulmalı atılan ticket'lara En fazla 5 saat içinde cevap verilmeli [ 5 saat bile fazla 7/24 diyorsunuz ama olsun =) ]
* Sirket oyun sitesi için ücretsiz domain vermeli mesela xxxmt2.xbilisim.com gibi olabilir.
Özellikle Siteye [ Oyunun adına göre editlenmiş olması ] ve Fullpack + Giriş pack Yapılmasına iki misli önem veriyorum.
Bu özelliklerde fazla ucuk olmayan fiyatlarla vps server kiralayan bilişim şirketleri benimle iletişime özel mesaj , konuya yorum ya da imzamdaki e-mail adresimle geçebilirler.
.com uzantılı site almayı düsünüyorum fiyatlarda anlasırsak ve bu özelliklerde bilisim firması bulursam uzun süreli müşteri olmaya hazırım demektir =)
- Konular
- 187
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş bir firmada çalışmıyorum ama açacaksan adam akıllı açacaksın alyasof.net önerimim bak bende açacam birlikte araştıraibliriz kurucu_001@hotmail.com ekle konusaibliriz.
- Konular
- 111
- Reaksiyon Skoru
- 409
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 153
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyun içi destek ihtiyacınız yoksa 2GB oyun sunucusunu 60TL den sağlayabilirim.
www.metin2turkey.net
admin@metin2turkey.net
www.metin2turkey.net
admin@metin2turkey.net
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
selamlar; aradığın özelliklere burada sahip olabilirsiniz.
saygılar;
saygılar;
- Konular
- 520
- Online süresi
- 1h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 524
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
Merhaba İsteklerinizi Gerçekleştirebiliriz.
Para Yatırma İşlemi Tamalandıkdan Yaklaşık 55 Dakika Sonra Serverinizin bilgileri Teslim.
mustafatrp61@hotmail.com
sales@highteknoloji.com
7/24 Destek. İstediginiz her Tür Server
http://www.highteknoloji.com/sanalsunucular.php Sunucu'larımıza Bu sayfadan Bakabilirsinz.
Özellikler

Para Yatırma İşlemi Tamalandıkdan Yaklaşık 55 Dakika Sonra Serverinizin bilgileri Teslim.
mustafatrp61@hotmail.com
sales@highteknoloji.com
7/24 Destek. İstediginiz her Tür Server

http://www.highteknoloji.com/sanalsunucular.php Sunucu'larımıza Bu sayfadan Bakabilirsinz.
Özellikler
- i7 3930K 12 Core 3,6 GhZ
- 1024 MB RAM
- 80 GB Sabit Disk
- 640 GB Trafik
- 3 Adet IP Adresi
- 100 MBIT Paylaşımlı Internet
- Ücretsiz Oyun Kurulumu
- Ücretsiz Panel Kurulumu
- Ücretsiz Market & Pus Kurulumu
- 7/24 Canlı Teknik Destek

- 2048 MB RAM
- 160 GB Sabit Disk
- 960 GB Trafik
- 5 Adet IP Adresi
- Ücretsiz Oyun Kurulumu
- 1 Adet Domain 5 GB Web Hosting

- 3072 MB RAM
- 200 GB Sabit Disk
- 1280 GB Trafik
- 10 Adet IP Adresi
- Ücretsiz Oyun Kurulumu
- 1 Adet Domain 5 GB Web Hosting

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)