HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeşim biz burda onu kasıyon bunu kasıyon diye konu acmadık tebrik et yeter niye uzatıyorsunuz ?
Ortada devasa bir başarı varda biz mi tebrik etmiyoruz ? Yahu birde deneme mod olmuşsun hiç mi aklın ermiyor sw de 100 tane turkuaz var hepsi sizin gibi böyle saçma konu açsa forum ne hale düşer .
Siz artık Ejderha'yı Ruhsuza çevirerkende video alırsınız . +8 den +9 a ruhsuz basarkende video alıp koyarsanız büyük başarı sonuçta .
500 m para degil zaten , abartmışsınız . Gereksiz konulardan biri
Hayırlı olsun.
Uğraşlarınızın ekmeğini almışsınız.
Ama konuyu gereksiz buldum ve bu nedenle kapatıyorum.
Uğraşlarınızın ekmeğini almışsınız.

Ama konuyu gereksiz buldum ve bu nedenle kapatıyorum.
İsteyen istediği zaman istediği şekilde kurallar dahilinde oldukça her item bastıgında gerek duyarsa yukler buna hıc bır forum yetkılısı engel olamaz konuyu gereksız goremez . konu yoruma açılmısıtr. hayırlı olsun itemin
peacemackers〤;8203343' Alıntı:İsteyen istediği zaman istediği şekilde kurallar dahilinde oldukça her item bastıgında gerek duyarsa yukler buna hıc bır forum yetkılısı engel olamaz konuyu gereksız goremez . konu yoruma açılmısıtr. hayırlı olsun itemin
Çok teşekkür ederim Bilal Abi. İyiki varsın...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)