Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Zero Design | Zero Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sub Zero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 383
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1svy0.png

1svyl.png

1swsg.png

1u8dg.png

1sw3d.png

1sw40.png

1swx5.png

1swy4.png

1t9nj.png

1t9uk.png

1sw54.png

1wqn2.png

1uj87.png

1swyv.png

Rank İstek Şablonu
Rankta istediğiniz yazı: ZD
Rankta istediğiniz resim: ...
Rankta istediğiniz renkler: Siyah - Turuncu

Normal İstek Şablonu
Ne istersin: Logo, avatar, imza vs...
Resmin boyutu: 550 x 250
Ne yazılacağı : ZD GRAFİ
Yazilarda istediğiniz renkler: Siyah - Turuncu
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Beyaz
Resim: ..

Zero Design ♠ | Zero Grafi Yeri

Gelen İstekler Özel bir Durum Olmadığı Sürece 12 Saat içinde Yanıtlandırılacaktır.

Grafiker Alımı YOKTUR.

İsteklerinizi Aldığınız Zaman Teşekkür'ü Unutmayalım :)

Prince of persia çalışması çalıntıdır.

Sen bu huyundan vazgeçene kadar ben yaptım diye koyduğun çalışmaları gün yüzüne çıkarıcam.

Prince of persia çalışması çalıntıdır.

Sen bu huyundan vazgeçene kadar ben yaptım diye koyduğun çalışmaları gün yüzüne çıkarıcam.

adamın asabını bozma ben o resmi kendimmi yaptım dedim ne anlamaz adamlarsınız sen ve aloha bölüm kuralların oku sus birçok kişi resim üzerine çalışma yapıyor buda onlardan biri çok konuşma kıskanma yürü git işine bak .

adamın asabını bozma ben o resmi kendimmi yaptım dedim ne anlamaz adamlarsınız sen ve aloha bölüm kuralların oku sus birçok kişi resim üzerine çalışma yapıyor buda onlardan biri çok konuşma kıskanma yürü git işine bak .

Neyini kıskanıyım hırsız önceki çalışmalarınıda biliyoruz pardon çalışmalarını çaldığın kişilerin çalışmalarını demek istemiştim :) Devam et çalmaya seni kurtarır kimin ne olduğunu herkez biliyor bi ara uğra ders veririm.

Neyini kıskanıyım hırsız önceki çalışmalarınıda biliyoruz pardon çalışmalarını çaldığın kişilerin çalışmalarını demek istemiştim :) Devam et çalmaya seni kurtarır kimin ne olduğunu herkez biliyor bi ara uğra ders veririm.

İmza - Logo - Userbar - Avatar vb... Çalışmalarınız

Çalışmaları illa baştan sona kendiniz yapmak değildir.

Bi resim alırsın üzerinde çalışma yaparsın benim yaptıklarım buydu ama kesin kıskanç oldugunu biliyorum bu forumda(ADMİNLER DAHİL) hangisinin avatarı baştan sona karakteriyle yazısıysa renk vsvs kendisine ait ? sus çok konuşma konuyuda kirletme.

Tamam ulan sonradan fırlama yaptığın o mavi ninjalı çalışması teamwieverde yapabilicen mi ? Ben söyleyim B*k yaparsın :D:D:D:D:D:D:D

Konuşmana Dikkat et o tasarımı büyütmene gerek yok 5-6 efek png ile yapılmış bişey allaha şükür seni kıskandırmış.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri