- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Aslında Lonca serverın ilk gününde acılacaktı . Fakat başta benim ve bir kaç arkadaşımın özel hayatında yaşadıgı problemler ve sınavları dolayısıyla bugüne kadar sarktı.Simdi tüm problemleri ortadan kaldırarak Jüpiter'in en iddaalı en kaliteli en iyi oyunculardan olusan loncasını huzurlarınıza sunarım
http://www.turkmmo.com/mmomt2-tanisma-alani/1761388-jupitere-basliyoruz.html
Konusundaki ; Kaliteli kadromuzda hiçbir ayrılan arkadaş yok aksine cok kaliteli ve oyuncular aramıza dahil olmuş ve olacaktır
Herkese ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler diler , saygılarımı sunarım .
Lonca Adı = ArmyOfHeaven
Lonca Bayrak = Shinsoo (Kırmızı)
Lonca + 90 . ( Her +90 giremiyecek . Oyun bilgisi ne kadar iyi olursa olsun karakteri oturmamış , belirli olgunluga ermemiş , sorun cıkartan tipler kesinlikle loncada bulanmayacaktır . Her türlü alımla ben ilgilencem )
HodriMeydan !
http://www.turkmmo.com/mmomt2-tanisma-alani/1761388-jupitere-basliyoruz.html
Konusundaki ; Kaliteli kadromuzda hiçbir ayrılan arkadaş yok aksine cok kaliteli ve oyuncular aramıza dahil olmuş ve olacaktır
Herkese ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler diler , saygılarımı sunarım . Lonca Adı = ArmyOfHeaven
Lonca Bayrak = Shinsoo (Kırmızı)
Lonca + 90 . ( Her +90 giremiyecek . Oyun bilgisi ne kadar iyi olursa olsun karakteri oturmamış , belirli olgunluga ermemiş , sorun cıkartan tipler kesinlikle loncada bulanmayacaktır . Her türlü alımla ben ilgilencem )
HodriMeydan !
- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı