- Konular
- 143
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 112
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar
Önceden yaptıgım birçok index Ve panel calısmam olmustu bu sefer metin2 temasının orneklerıyle bır ındex ve hazırbır panelı duzenledım ve bastan olusturdum bence guzel oldu demo sıteyı verıyorum lınk eklemeyecegım daha Cok degerlı yorumlarınızı beklıyorum ...
DEMO :
Not : ( Sİte acılınca F5 ya basın sıte yenılensın tasarım tam otursun ve giris butonuna basın panelde orada saten)
Tarasım Adı : Koz03Pv7
İndex Özellikleri
FORUM RESMİ :
LÜTFEN KONUYA BAKANLAR YORUM ATSIN !
Önceden yaptıgım birçok index Ve panel calısmam olmustu bu sefer metin2 temasının orneklerıyle bır ındex ve hazırbır panelı duzenledım ve bastan olusturdum bence guzel oldu demo sıteyı verıyorum lınk eklemeyecegım daha Cok degerlı yorumlarınızı beklıyorum ...
DEMO :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not : ( Sİte acılınca F5 ya basın sıte yenılensın tasarım tam otursun ve giris butonuna basın panelde orada saten)
Tarasım Adı : Koz03Pv7
İndex Özellikleri
- Sol Kısımda Bos bır Tablo var orayı resım olarak ayırdım photoshpdan resmın uzerıne yazı yazıp ımages klasorune tekrar atın orada sızın yazdıgınız yazılar cıkar
- Yukarıda Mavi Metin2 Yazması gereken resmide ozenle kestım orayada Server adınızı yazarsınız
- Twitter ve Facebook Eklentileri var Forum kısım eklentisi var Site giris var
- Feniks2 Yazan kısmı PS dosyası olarak tutuyoruz sadece ısım olarak degıstırerek aynı tasarıma sw adınızı ekleyebılırsınız 2dk surmez
- sıralama kayıt vb seyler ve bır cok yazı yazabılecegınız bos alan var
FORUM RESMİ :
LÜTFEN KONUYA BAKANLAR YORUM ATSIN !
Son düzenleme: