Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Ücretsiz Site Açma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canbuldu15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 872

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar aşağıda vericeğim adımları uygularsanız kendinize ücretsiz olarak bir site açabilirsiniz. Eğer olursa bir teşekkürü ve +rep i çok görmeyin.(REKLAM amacı içermez)

1-)bedava-sitem.com <<<Bu siteye girin.

2-)Yukarıdan siteni yarat a tıklayın.

3-)Boş yerleri doldurun ve yollayın (tüm bilgileri doğru yazın istediğin şifre siteni düzenlemek istediğin zaman girmen gereken şifredir sitenin güvenliği için biraz uzun olmalı fakat bu şifreyi unutmamalısın)

4-)Yollayınca ekrana bilgiler gelicek bunları bir metin belgesinde saklasan iyi olur. Aynı ekranda Buradan ulaşabilirsin in altındaki siteye gir.

5-)Bu site artık senindir. Ben konu için bir tane açtım buyrun link:

Siteye konu eklemek istersen veya sitede herhangi bir değişiklik yapmak istersen aşağıdaki adımları uygulaman gerekiyor.

1-)bedava-sitem.com <<<Sitesine gir. Fakat senin siten başka bir sekmede açık kalsın.

2-)Yukarıda Sitene Giriş e tıklayın.

3-)Sitenizin adını ve sitenize koyduğunuz şifreyi yazın Giriş e tıklayın.

4-)Eğer bilgilerinizi doğru girdiyseniz şuan sitenizin yönetim panelindesiniz.

5-)Sol tarafta bulunan birçok seçenekten siteni düzenliyebilirsin. (EĞER YAPAMAM DİYORSAN AŞAĞIYA BAK)

Eğer yapamam bi gösteriver diyorsan aşağıdaki adımları izleyin size sitenizde herhangi bir konu açmayı göstericem.

1-)Soldan Sayfalarımı Değiştir e tıklayın.

2-)Gelen ekranda ne yapmak isterseniz seçin mesela yeni sayfa açıcaksanız Yeni sayfa ekle ye tıklayın.

3-)Yeni sayfa ekle ye tıkladıktan sonra hemen sağda bir ekran gelicek oradan ilk olarak sayfanızın adını yazın bunun için Yeni Sayfanın Başlığı yazan yere sayfanızın adını yazın. Onun altındakine hiç bulaşmayın.

4-)Altta yazı yazmanız için gelişmiş bir panel var. Oradan sayfanızda ne yazmasını istiyorsanız yazın.

5-)İsterseniz yazı yazma yerinin altındaki resim ekle ye tıklayarak resim ekliyebilirsiniz.

6-)Sayfanız ile işiniz bittiyse KAYDET e tıklayın. Başka bir sayfa açmıycak iseniz şimdilik bu siteyi kapatabilirsiniz ve kendi sitenize gelip sayfayı yenileyinki açtığınız sayfa sitenize ulaşsın. (aşağıdan örneğe bakabilirsiniz.)

Benim konu için açtığım örnek sitede yine konu için açtığım örnek sayfanın linki:

İŞE YARADIYSA +REP BEKLİYORUM... :ka19:

:cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri