kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

FLO Etkinlik: Ruh Eşleri

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan herkul01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 700

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

“Kalem kılıçtan güçlüdür“ – bu yarışma sayesinde oyuncularımız yazarlık hünerlerini gösterebilecekler. Bu etkinlikle, bu sevgililer ayında, cesur maceracılarımızı Florensia`da aşkı nasıl bulduklarını bir masal şeklinde bize anlatmaları konusunda teşvik ediyoruz. En orijinal ve iyi yazılmış olanlar galip gelecek.
66980.png

Aşk ve tutkuyu kutlayacağımız ay yaklaşıyor, işte bu yüzden sizlere aşkınızı dünyaya haykırma fırsatını sunuyoruz. Ruh eşinizi bulabildiniz mi ve bunu dünyaya haykırmak istiyor musunuz? İşte size fırsat. Hayatınızdaki ‘o` kişiyi bulmanın nasıl bir duygu olduğunu ve eşinize nasıl bir tutku duyduğunuzu bize anlatın. İlk tanıştığınız anı ve ona nasıl aşık olduğunuzu yazın. İlk görüşte mi aşık oldunuz? Yoksa aşkınızla çok özel bir yerde mi tanıştınız? Bize hepsini anlatın ve harika ödüller kazanın!


Kurallar

  • Her çift sadece bir hikaye ile katılabilir (eğer birden fazla hikaye yollarsanız, sadece ilk gönderdiğiniz hikaye değerlendirmeye alınacak).

  • Gerçek hayatta olan olayları yazabilirsiniz ama hikayenin konsepti Florensia ile bağlantılı olmalı.

  • Hikayenize imaj eklemeyin.

  • Senin ya da eşinin hesabı yasaklıysa etkinliğe katılamazsınız.

  • Hikayenin orijinal olması gerekiyor. Alıntı ya da çalıntı kabul etmiyoruz.



Başvuru
Hikayenin Etkinlikler bölümüne .doc veya .docx formatında (Font: Times New Roman, Font boyutu: 12), biletle gönderilmesi gerekiyor. Son tarih 25 Ocak, 00:59 (alaplaya saati ile 23:59). Hikayeniz minimum bir sayfa olmalı, İKİ SAYFAYI ASLA GEÇMEMELİ.
Biletin “Konu“ bölümünün aşağıdaki gibi yazılması gerekiyor:
[Dil] Soul Mate Contest
Örnek [EN] Soul Mate Contest

Bilette kendi ismini ve eşinin ismini yazmayı unutma (karakter isimleri ve sunucudan bahsediyoruz).

Word dosyasının yaratıcı bir başlığa sahip olması gerekiyor. Hikayenin İngilizce versiyonunun da hazırlanması tercih edilebilir ancak bu zorunlu değil. Eğer bir de İngilizce versiyonunu yazacaksanız, iki dosyayla birden başvuru yapın (dosya isminde “English“ olarak belirtin).

Ödüller

  • Birincilik: Çifte (hem sana hem eşine) kendi seçecekleri headgear ve elbise ve de yazarın kendisine bir de 15,000 AP.


  • İkincilik: Çifte (hem sana hem eşine) kendi seçecekleri bir elbise ve yazara da ekstradan 10,000 AP.


  • Üçüncülük: Çifte (hem sana hem eşine) kendi seçecekleri bir headgear.
Başvurusu kabul edilen diğer tüm katılımcılar ise -çiftteki her iki kişiye birden olmak üzere- 30 günlük Red Heartbeat ile ödüllendirilecek.

Tüm başvuruların yukarıda bahsi geçen kuralları uygulamaları, yanı sıra Hizmet Koşulları ile Davranış Kuralları'na uymaları gerekmekte. Aksi takdirde başvurular geri çevrilebilir.

Tüm hikayeler Etkinlik Ekibi tarafından değerlendirilecek ve kazananlar 14 Şubat'ta açıklanacak.


P7S1 Games, kazanan hikayeleri Florensia ve diğer P7S1 ile ilişkili promosyonlarda kullanma ve yeniden dağıtma hakkını elinde bulundurur. Bu, eser sahiplerini belirterek yapılacaktır. NETTS, Florensia ve tüm içeriğinin sahibi olarak, tüm eserlerde eşit hak sahibidir.



Herkese iyi şanslar! Aşk hikayelerinizi dört gözle bekliyoruz!
Florensia Etkinlik Ekibi
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst