- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar uzun bir süre sonra sizlerle bomba gibi bir oyun paylaşımında bulunucam.Öncelikle oyunumuzun geçmişinden söz etmek istiyorum.Daha önce Genesis A.D adı ile ijji tarafından yayınlanan ama gerek kapalı betada gerek açık betada gözleri istenilen ilgiyi görmeyen bir oyun oldu.İJJİ bu gelişmelerden sonra oyunun yayıncılığından çıktı.Herşey bitti derken aeria games Genesis A.D e sahip çıktı ve Repulse adında yeniden açıldı.Sonuç olarak iyiki ijjide başarısız olmuş diyorum.Nedenimi nedeni ise karşımıza bomba gibi yüksek tansiyonun hiç azalmadığı bir oyun geldi.Ek olarak söylemek istiyorumki Genesis A.D oynamış biri olarak Repulse'i oynayınca gözlerime inanamadım grafikler fevkaladenin fevkindeydi.Oyunda klasik fps den öte max paynedeki gibi yüksek atlama , yavaş çekim , uçma , güç vuruşu [crysis den aklınıza gelmiştir] , görünmezlik gibi skiller eklendi.
Ve tanıtımımıza geçelim.Oyunda üç adet sınıf var ingilizcesine hiç girmeden türkçe olarak anlatıcam
Asker [Assault]: Asker bildiğimiz asker gibi değil oyunda ninja suikastçi gibi sınıflar olmadığı için hepsinin kırması diyebilirim.Genel özellik olarak hızlı çevik ve uzun mesafe tüfekleri kullanıyo yaşam puanı ortalamada ek olarak ani atak hamleleri ve kaçınma teknikleri ile göz dolduruyo.Yüksek isabet oranı ile doya doya ateş ediyoruz.Kısaca anlatmam gerekirse orta - uzun menzilde etkili çevik hızlı bir karakter.
Hekim [Engineer]: Oyunun doktoru diyebilirim hafif makinalı tüfekde uzman.Genel olarak çok hızlı bir karakter değil.Bu büyük bir dezavantaj ama yüksek yaşam puanı kaçınma,savunma,iyileştirme ve takım buff yetenekleri ile takımımızın tankı oluyor ve yakın dövüşte bir usta.Eğerki iyi bir engineer kullanıcısı olabilirseniz omzunuz yere gelmez.
Keskin Nişancı [Sniper]: Oyunun sessiz ve sakin karakteri sniper.Anlatırken bile tüylerim ürperdi.Genel olarak düşük yaşam puanı düşük savunmaya sahip ama düşmanların korkulu rüyası keskin nişancı tüfeği ile attığını indiriyo.Mapların en ücra en ıssız bölgelerine konuşlanan keskin nişancılar reflex ve tecrübe ile oyunun kaderini belirliyorlar.Açık konuşmalıyımki sniper gerçekten ZOR nedeni ise yakın menzilde etkisiz.
Şimdi gelelim oyun modlarınaaa
Daha çoook yeni olan Repulse de şimdilik 5 mod var.
1.Takım Ölüm Maçı [Team Death Match]
2. Herkes tek ölüm maçı [ Deathmatch]
3. Bul Ve Yok Et [ Search and Destroy]
4. Bayrak Kapmaca [ Flag Puss ]
5. Zombi Modu [ Zombie Mode ]
Sanırım modları açıklamama gerek yok FPS oyuncuları bunları biliyordur.Daha gelişme aşamasında olan Repulse da yeni mod geliştirme aşamaları devam etmekte.Ocak ayının sonuna doğru Ajanı Bul [ Find an agent ] Keskin Nişancı Oyunu [ Sniper game ] olarak 2 mod daha eklenicek.
Eee bu kadar anlattık dahasıda var.OYUNUN EN ZEVKLİ BÖLÜMÜ...
Nedir bu diye hemen okumaya devam ediyorsunuz daha önce oynadığınız fps oyunlarında yakın dövüş modu nasıldı bıçağı sapla öldür dimi evet kesinlikle öyleydi.Repulse de ise yakın dövüş yaparken assassin creed oynarmışçasına çaba emek ve aksiyon dolu saniyeler geçiriyorsunuz.İnanın bana anlatılmaz yaşanır.Kısaca bahsetmek gerekirse fps yi bırakıp bir dövüş oyunu oynarmışçasına dövüşüyorsunuz demek hiçde yanlış olmaz.Eee o kadar dövüş varda dövüş için silahlar olmazmı.Tabikide muhteşem bollukta yakın dövüş silahı var.Balyozlar,kılıçlar,muştalar,pençeler,mumçikala r,mızraklar,bıçaklar,baltalar,elektro şok cihazları , joblar sadece aklıma gelenler bu kadar.İnanın tabancayı tüfeği bırakıp düşmanlarına TAŞ VE SOPA İLE SALDIRICAKSINIZ.Ek olarak bi olaya daha bahsetmek istiyorum hani birşey vardıya assasin creed de seri combo yapınca otomatik saldırı yapıp rakini indiriyoduk aynısı rakiondada vardı herneyde işte o olay Repulse de geliştirilmiş bir biçimde var.Düşmanınızın kolunu bacağını tutup kırmak kesmek hoş olmazmıydı tabikide hoş birşey.Anlata anlata bitiremeyiz bu oyunu eminimki İJJİ tarafından aşağılanıp kapatılan bu müthiş oyun aeria games tarafından ŞAHLANICAK.Aklınıza kazınsın REPULSE.Ve sıra linkimize geldi link aşağıdaaaaa
VE OYUNUN LİNKİNE SIRA GELDİ :
Facebook Sayfamız :
Oyundaki İsmim : Ottoman_TR yardım isteyen ulaşabilir.
OYUN İÇİ SS ARŞİVİ :
ZOMBİ MODDAN BİR KARE :
İŞTE BENİM SİLAHIM RAMBO BIÇAAĞI :
Asker [Assault]: Asker bildiğimiz asker gibi değil oyunda ninja suikastçi gibi sınıflar olmadığı için hepsinin kırması diyebilirim.Genel özellik olarak hızlı çevik ve uzun mesafe tüfekleri kullanıyo yaşam puanı ortalamada ek olarak ani atak hamleleri ve kaçınma teknikleri ile göz dolduruyo.Yüksek isabet oranı ile doya doya ateş ediyoruz.Kısaca anlatmam gerekirse orta - uzun menzilde etkili çevik hızlı bir karakter.
Hekim [Engineer]: Oyunun doktoru diyebilirim hafif makinalı tüfekde uzman.Genel olarak çok hızlı bir karakter değil.Bu büyük bir dezavantaj ama yüksek yaşam puanı kaçınma,savunma,iyileştirme ve takım buff yetenekleri ile takımımızın tankı oluyor ve yakın dövüşte bir usta.Eğerki iyi bir engineer kullanıcısı olabilirseniz omzunuz yere gelmez.
Keskin Nişancı [Sniper]: Oyunun sessiz ve sakin karakteri sniper.Anlatırken bile tüylerim ürperdi.Genel olarak düşük yaşam puanı düşük savunmaya sahip ama düşmanların korkulu rüyası keskin nişancı tüfeği ile attığını indiriyo.Mapların en ücra en ıssız bölgelerine konuşlanan keskin nişancılar reflex ve tecrübe ile oyunun kaderini belirliyorlar.Açık konuşmalıyımki sniper gerçekten ZOR nedeni ise yakın menzilde etkisiz.
Şimdi gelelim oyun modlarınaaa
Daha çoook yeni olan Repulse de şimdilik 5 mod var.
1.Takım Ölüm Maçı [Team Death Match]
2. Herkes tek ölüm maçı [ Deathmatch]
3. Bul Ve Yok Et [ Search and Destroy]
4. Bayrak Kapmaca [ Flag Puss ]
5. Zombi Modu [ Zombie Mode ]
Sanırım modları açıklamama gerek yok FPS oyuncuları bunları biliyordur.Daha gelişme aşamasında olan Repulse da yeni mod geliştirme aşamaları devam etmekte.Ocak ayının sonuna doğru Ajanı Bul [ Find an agent ] Keskin Nişancı Oyunu [ Sniper game ] olarak 2 mod daha eklenicek.
Eee bu kadar anlattık dahasıda var.OYUNUN EN ZEVKLİ BÖLÜMÜ...
Nedir bu diye hemen okumaya devam ediyorsunuz daha önce oynadığınız fps oyunlarında yakın dövüş modu nasıldı bıçağı sapla öldür dimi evet kesinlikle öyleydi.Repulse de ise yakın dövüş yaparken assassin creed oynarmışçasına çaba emek ve aksiyon dolu saniyeler geçiriyorsunuz.İnanın bana anlatılmaz yaşanır.Kısaca bahsetmek gerekirse fps yi bırakıp bir dövüş oyunu oynarmışçasına dövüşüyorsunuz demek hiçde yanlış olmaz.Eee o kadar dövüş varda dövüş için silahlar olmazmı.Tabikide muhteşem bollukta yakın dövüş silahı var.Balyozlar,kılıçlar,muştalar,pençeler,mumçikala r,mızraklar,bıçaklar,baltalar,elektro şok cihazları , joblar sadece aklıma gelenler bu kadar.İnanın tabancayı tüfeği bırakıp düşmanlarına TAŞ VE SOPA İLE SALDIRICAKSINIZ.Ek olarak bi olaya daha bahsetmek istiyorum hani birşey vardıya assasin creed de seri combo yapınca otomatik saldırı yapıp rakini indiriyoduk aynısı rakiondada vardı herneyde işte o olay Repulse de geliştirilmiş bir biçimde var.Düşmanınızın kolunu bacağını tutup kırmak kesmek hoş olmazmıydı tabikide hoş birşey.Anlata anlata bitiremeyiz bu oyunu eminimki İJJİ tarafından aşağılanıp kapatılan bu müthiş oyun aeria games tarafından ŞAHLANICAK.Aklınıza kazınsın REPULSE.Ve sıra linkimize geldi link aşağıdaaaaa
VE OYUNUN LİNKİNE SIRA GELDİ :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Facebook Sayfamız :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyuna başlayanlar veya oynayanlar lütfen beğenin.Oyundaki İsmim : Ottoman_TR yardım isteyen ulaşabilir.
OYUN İÇİ SS ARŞİVİ :
ZOMBİ MODDAN BİR KARE :
İŞTE BENİM SİLAHIM RAMBO BIÇAAĞI :
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güncell
- Konular
- 366
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 746
- DevLira
- 24
Valla Güzel Bi Oyun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)