Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Siz kafayımı üşüttünüz canım kardeşlerim
Undertaker'in öldüğünü çok gördük okuduk.Kimler öldürmedi ki o adamı
Randyden başla saymaya artık..Umaga bile öldüğünden 24 saat gecmeden herkes öğrendi.Undertaker in ölümünü Vikipedi'ye yazmışlar.Sonra kaldırmışlar.Yani bu şu demek oluyor birazda..
Cuma gününü bekleyin taker ölecek öbür hafta Randy e yaptığı gibi dirilecek.
Bu hesap
Gelelim cena'nın ölümüne..
John Cena Trafik Kazası diye turkmmo arama dan aratın smackdown da..Benim konuyu bulursunuz.2009 damı ne açtım o konuyu.Kaza geçirdikten 1 gün sonra açmıştım..Aynı resim vardı gene.Birkaç gün sonrada rey öldü derler Rey'in batista tarafından sakatlanan bacağındaki maskeli ameliyat görüntülerini verirler.Cenanın ölmesi imkansız yani(Tabi ölecek herkez ama o resim kaç hafta önce trafik kazası sonucuydu.)
Undertaker sürekli ölüp diriliyor bunu biliyoruz.Araba çarpıyor adamın cenazesini ringde yapıyorlar diriliyor ChokeSlam atıyor.
Yarın yani 12 Mart'da Undertaker ölse bile(ki böyle birşey olacak gibi geçiyor içimden) öbür hafta dirilip kendisini öldüreni okşayacaktır.
Dirilmek dediysem beni ateistmidir nedir ondan sanmayın
Adam Şov ölüyo Şov diriliyo yani 
Undertaker'in öldüğünü çok gördük okuduk.Kimler öldürmedi ki o adamı
Randyden başla saymaya artık..Umaga bile öldüğünden 24 saat gecmeden herkes öğrendi.Undertaker in ölümünü Vikipedi'ye yazmışlar.Sonra kaldırmışlar.Yani bu şu demek oluyor birazda..Cuma gününü bekleyin taker ölecek öbür hafta Randy e yaptığı gibi dirilecek.
Bu hesap
Gelelim cena'nın ölümüne..John Cena Trafik Kazası diye turkmmo arama dan aratın smackdown da..Benim konuyu bulursunuz.2009 damı ne açtım o konuyu.Kaza geçirdikten 1 gün sonra açmıştım..Aynı resim vardı gene.Birkaç gün sonrada rey öldü derler Rey'in batista tarafından sakatlanan bacağındaki maskeli ameliyat görüntülerini verirler.Cenanın ölmesi imkansız yani(Tabi ölecek herkez ama o resim kaç hafta önce trafik kazası sonucuydu.)
Undertaker sürekli ölüp diriliyor bunu biliyoruz.Araba çarpıyor adamın cenazesini ringde yapıyorlar diriliyor ChokeSlam atıyor.
Yarın yani 12 Mart'da Undertaker ölse bile(ki böyle birşey olacak gibi geçiyor içimden) öbür hafta dirilip kendisini öldüreni okşayacaktır.
Dirilmek dediysem beni ateistmidir nedir ondan sanmayın
Adam Şov ölüyo Şov diriliyo yani 
Hadi Eyvallah 

Eft bu daha çok wwe reyting ataklarından biri undertaker olayı bir süre ölüyo sonra diriliyo zaten ölse heryerde adı çıkar bunların hepsi yalan inanamyın 

Affedersiniz Ama Salakca Seyler Bıtane Resmı Var o 2006 yılında trafik kazası geçırmıstı sanırım lutfen sacma sapan seyler yapmayın yanlıs bılgıler vermeyin Rap Cowboy Bu Arada SaoL Bunları Uyduranlar Artık Uydurmas 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)