HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Güvenlik duvarını vs. bugtrap 'a yakalanmamak için kapatalım.
İlk olarak facebook sayfasını beğenelim. ( Sorunlarımızı lütfen konu altından değil facebook sayfası üzerinden sorunuz. Duvar açıktır. )
Rar 'dan çıkardığımız injectör 'ümüzü açalım. Windows7 veya Vista kullanıyor iseniz yönetici olarak açınız.
Daha sonra .dll 'mizi seçelim.
.dll 'mizi seçtikten sonra Launcher 'den oyunumuza girelim.
Otomatik olarak inject olacaktır. Gelen uyarılara tamam diyip açılan internet sayfasını kapatalım.
Oyunumuza girerken Alt + Tab ' vs yapmayınız. Aksi takdirde hile kapanır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotal Sonuçları ve İndirme Linkleri:
RL]
Rar Şifresi
LasNoches
Aşağıdaki resimlerin üstüne tıkladımızda açılan facebook sayfasını beğenerek sorunlarınızı ordan sorabilirsiniz.
Hileleri Çalıştırmada Büyük Kolaylık.Tıkla.
Son düzenleme:
Güzel konu emeğine sağlık. Yalnız kural varmış .rar şifresi yasakmış hilelerde o yüzden kaldırmalısın.
Birde alıntı yaptığın yazılarda facebook sayfası geçiyor. Facebook sayfasına resimlere ekle veya facebook yazan yerleri temizle.
Teşekkürler.
Birde alıntı yaptığın yazılarda facebook sayfası geçiyor. Facebook sayfasına resimlere ekle veya facebook yazan yerleri temizle.
Teşekkürler.

güzel konu emeğine sağlık. Yalnız kural varmış .rar şifresi yasakmış hilelerde o yüzden kaldırmalısın.
Teşekkürler.
:l03:çalıştıramadım bi türlü sorun bende mi acaba ? launcher açıyorum injektor açıyorum dll seçiyorum oyunu bbaşlatıyorum dll injection succesfull diyo ama hck ok demiyo bide int. sitesi açılıyo ama hile bi türlü açılmıyo sorun nedir sizde? xp bilg.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...