Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ya Kalın deyin Ya da Git

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sezi53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 206

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkdslar öncelikle açtığınız oyun için sizi tebrik ediyorum ancak oyunu yönetmekte sorunlar olduğu ortada.Beni yanlıs anlamayın yönetemiyorsunuz demiorum yönetmekte sorunlar yaşıorsunuz burda çoğu kişi nelerle uraştığınızı bilmedikleri için küfür ediyorlar bunları kale alarak uygulama yapmak bnce çok yanlış bunlar çoluk çocuk küfür etmek olayın en basiti.Eğer bizden yardım istiyorsanız elimizden geleni yapalm.Ancak benim şu anda oyuna baktığmda gördüğüm eğer 2 saat pc deysem ancak 15dk lık bir keyif.Çünkü hesaplar sürekli bugda kalıor.Çözülemicek sorun oldugnu düşünmüorm çünkü oyun açıldığnda böyle geniş çapta bi sıkıntı yoktu şimdi neden öyle olmasın.Zaten bu tip oyunları oynayarak yeterince boşa zmn kaybedioruz.En azından oynayarak kaybedelm oynamaya çalışarak deil.Eğer düzeltebilecekseniz kapatın serverı 1 ay bakıma alıoruz kardesim isteyen istediğini oynasın deyin ztn oyunu oynamak isteyen takip edicektir.Böyle bi durum yoksada biz bu serverı düzeltemiyceğz deyin bizde boşa zmn harcamayalım........Şimdiden Teşekkürler......................... dehset53

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri