- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
öncelİkle bu konuyu okumak İçİn zamaninizi ayirdiĞiniz İçİn sİze çok teŞekkür ederİm....
Lafi uzatmadan konuya geçİyorum...
Şİmdİ benİm yaklaŞik 1.5ay önce bİlgİsayarim çöktü format attim ancak bİlgİsayar çökmeden önce rahatlikla wolfteam oynayabİlİyordum lakİn Şİmdİ oyunu İndİrİyorum kurulum bİtİyo setup dosyasi gelİo setupa 2kere tikliyorum ve pc donuyo bİr türlü yükleyemİyorum ve wolfteam baĞimlisiyim bu yüzden lütfen sorunuma çözüm bulun
sİstemİm Şöyle
512ram bİlİyorum yetmİyor lakİn pc çökmeden önce gayet rahat kasmadan oynuyordum
İŞlemcİ: Pentİnİum 4
wİndows xp
teŞekkür edİyorum mesajlarinizi beklİyorum...[
Lafi uzatmadan konuya geçİyorum...
Şİmdİ benİm yaklaŞik 1.5ay önce bİlgİsayarim çöktü format attim ancak bİlgİsayar çökmeden önce rahatlikla wolfteam oynayabİlİyordum lakİn Şİmdİ oyunu İndİrİyorum kurulum bİtİyo setup dosyasi gelİo setupa 2kere tikliyorum ve pc donuyo bİr türlü yükleyemİyorum ve wolfteam baĞimlisiyim bu yüzden lütfen sorunuma çözüm bulun
sİstemİm Şöyle
512ram bİlİyorum yetmİyor lakİn pc çökmeden önce gayet rahat kasmadan oynuyordum
İŞlemcİ: Pentİnİum 4
wİndows xp
teŞekkür edİyorum mesajlarinizi beklİyorum...[
- Konular
- 328
- Online süresi
- 3m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 780
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 191
- MmoLira
- -6
- DevLira
- 0
Ekran kartında sorun olmadığından emin ol ve güncelle
Setup tıkladıktan sonra 5 dakka bekle düzelmezse ekran kartına kesinlikle baktır
Bu Konudan http://www.turkmmo.com/bilgisayar/1773068-bilgisayar305n-tum-ozelliklerini-o287renmek.html
Bilgisayarının özelliklerine bak ve herhangi 1 siteye upload et
Setup tıkladıktan sonra 5 dakka bekle düzelmezse ekran kartına kesinlikle baktır
Bu Konudan http://www.turkmmo.com/bilgisayar/1773068-bilgisayar305n-tum-ozelliklerini-o287renmek.html Bilgisayarının özelliklerine bak ve herhangi 1 siteye upload et