HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ArkdaşLar Saat 19.21 İki Dakikaligina Girdim ws atioRdum Oyundan atti Buga Girdi Gm ve admin yaziqlar olsun hiç birinizde Lafinin Adami deyiLsiniz bizim gzmüz bugtan başka bisey gormuor buraya konu açmayayim diye kendimi zor tutuorum ama sıkılmaya basladim yeni çar kastim diqer car saten 10 gündür bugta siz ne yapmaya çalisiorsnuz hp bu oyuna para yatiranlar öncelikli diyerlerini hiç takmiosunuz Ne Oyuna qirebiliom Nede Giremiom Belli deiL siz bizimle oyunmu oynuorsunuz karşinizda cocuk yoq her kezin ne mal oldugu ortada millet bangir bangir baqirio sizin siqiniz bile sizlamio nasil olsa user bol bol deil gozunu aç admin gm oyunda user kalmadi git gide azalior siz daha hala hiç bisey yapmionuz allah sonumuzu hayir etsin herkeze iyi aksamLar:ka24:
Ben Oynamam Bida Zaten Güzel PVp Varmi Die Bakiyom Millet Ne Yaizo Die Bakiyom En Son 15 Tatilde Bi gitti O gündne Beri Oynamiyom 1-2 Ay Oldu Galba Hayla SOrun Var