Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Ben MMO Mt2 Oynamak Istiyorum Daha Once Duymamistim Simdi Duydum Ve Oynamak Istiyorum Ama ÜyeLik Lazim ÜyeLiğim Yok Ve Üye oLmak İstiyorum Ama Geçici oLarak KapatiLmiştir Diyo,
Ne Zaman AciLir Acaba ? Eyer AciLirsa Bizim Bütün OkuL Kayit oLup Gircek Oyuna Ama Acik DeiL Üye oLmak Ne Zaman AciLir ?
:m33: :m33:
Ne Zaman AciLir Acaba ? Eyer AciLirsa Bizim Bütün OkuL Kayit oLup Gircek Oyuna Ama Acik DeiL Üye oLmak Ne Zaman AciLir ?
:m33: :m33:kardeş başlama bence yazık vala ilgilenen yokki gm admin hiç bişi yok sen git dibni dövdür
Turk MMO'ya Güveniyorum Ben Ya iLgiLenirLer, OnLarada Hak Verin GünLük İsLeri Var, ForumLa iLgiLeniyoLar,Oyuna BakiyoLar,SevdikLerine BakiyoLar Vb. BeLki Bizden Cok SorumLuLukLari Var
Ama Ben MMO Mt2 Oynamak Istiyorum,Kayit IsLemLeri Ne Zaman AciLir Eyer BiLgisi oLanLar Varsa Yada AdminLer SöyLeyebiLirmisiniz ? 
Ama Ben MMO Mt2 Oynamak Istiyorum,Kayit IsLemLeri Ne Zaman AciLir Eyer BiLgisi oLanLar Varsa Yada AdminLer SöyLeyebiLirmisiniz ? 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)