HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben xBaLyOzHaNx bu konuyu açarken bile çok üzüldüm.
Oyun yöneticileri oyundaki bütün problemleri düzelteceğiz dedi siteye teleport kısmı gelicek ve ıd ve şifrenizi yazıp bugtan kurtulacaksınız dediler ama yaklaşık 4 gündür bugta olan çarımın kurtulamayacağını anladım ve oyunu bırakmaya karar verdim sizleri hiç unutmayacağım.
Saygılarımla:xBaLyOzHaNx
:ka19:
Oyun yöneticileri oyundaki bütün problemleri düzelteceğiz dedi siteye teleport kısmı gelicek ve ıd ve şifrenizi yazıp bugtan kurtulacaksınız dediler ama yaklaşık 4 gündür bugta olan çarımın kurtulamayacağını anladım ve oyunu bırakmaya karar verdim sizleri hiç unutmayacağım.
Saygılarımla:xBaLyOzHaNx
:ka19:
sen gene iyisin nedenmi ?
Benim çarım tamı tamına 16 gündür bug da (belki daha fazla)ama ben oyunu bırakmadım ?
Benim çarım tamı tamına 16 gündür bug da (belki daha fazla)ama ben oyunu bırakmadım ?
ne diyeyim yolun açık olsun ben çin server clientini indiriyorum bide onda deneyeceğim cıkarsa bugdan sölerim
biteceğine inanıyormusun bug sorununun ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????