berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bir Pcde 2 WolfTeam Açma Sabite Alınsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeshTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

şimdi Sizlere Öğreticeğim Şekilde Bir Bilgisayardan İstediğiniz Şekilde WolfTeam Açabileceksiniz.

Öncü NOT:Arkadaşlar bunu yapabilmeniz için bilgisayarınızın en az 1 GB Ram'ı olması lazım aksi takdirde bilgisayarınız donar reset atmak mecburiyetinde kalırsınız.

1.Adım:

Başlat Menusu >> Denetim Masası>>Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması>>Kullanıcı Hesapları>>Hesapları Yönet

Yeni Hesap Oluştur'a Tıklayınız
1qv61.png

2.Adım:

Tıkladınız Hesabınızı Oluşturdunuz.
Artık Bilgisayarınızda 2 tane Hesap var.Bilgisayar Açılırken Sorucak Size Hangi Hesabı Seçmek istiyorsunuz diye siz yeni kurduğunuz hesabı seçmeyin masaüstünüzdeki resimler müzikler vb şeyler olmuyacaktır.Yeni kurduğunuz hesap sadece bot içindir.

3.Adım:

Başlat Menusu >>Menudeki Sağ Alttan Kullanıcı Değiştire Tıklayınız.

4.Adım:

Kullanıcı Değiştire Tıkladıktan sonra 2 Tane Wolfteam açmak için açtığınız yan kullanıcıya tıklayınız..

5.Adım:

Yan Kullanıcı açıldıktan sonra ordan Softnyx Launcher çalıştırarak wolfteam'ı açınız

6.Adım:

Kullanıcı Değiştir'i Tekrar Kullanarak Asıl Kullanıcınıza Geçin ve Yan Kullanıcınızla 2'sini aynı odaya sokun.

Yan Kullanıcı'da Açtığınız Hesabı Bol Bol Öldürün Artık.

NOT: Ne kadar Kullanıcı açarsanız açın o kadar bot atın hiçbir sorun olmaz.Tek sorun 5dk içinde o yan kullanıcıya girip mouse oynatmassanız oyundan atar.:ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri