Evet Arkadaşlar Pek Fazla Anlatılacak Birsey Kalmadığına İnanıyorum Çünkü Botu Almancadan Tr Çeviresinde Herşey Açık Ve Net [Çok Canım Sıkıldı :d Çevirirken] Neyse Bot İçin elitedeki Alman Arkadaşlara Teşekkürler Hile Ortak Alman Yapımı Olup Tr Çevirisi Bana Aittir
İndireceğiniz Rar'da Tüm Dosyalar Mevcut Orjinalleri + Tr Çevirilmişleri
İlkin Verilen Tüm Dosyaları Metin2'nin Klasörüne Atın Verilen İnjektor Resimdeki
Yada Başka İnjektor [Tavsiye Osinjektor (oldschol)] Kullanarak "m2PythonLoader.dll" Adlı Python İnjektörünü İnjekte Edin Verilen İnjektörde F9 Basarak İnjekte Edeceksiniz Ve
Karşınıza Böle Bir Ekran Gelecek Burdanda "Select" Butonuna Basıp Efsun Botunun .py dosyasını seçeceksiniz sonrada "Run" Butonuna tıklayarak İnjekte Edeceksiniz Sonrası Malum Botu Sömürün :d
Link :
Osİnjektor Ek Olarak Aramayın Diye
Link :
Buda Virüstotal Hile :
Buda Virüstotal Osİnjektor :
Buyrun Buda Kanıt Bizzat Kendim Kullanıyom + Resmide Ben Çektim
Şunuda Belirteyim Verdiğim Herşeyi Bizzat Kullanıyorum
Anti Virüsüm Lisanslı Kaspersky İsteyen Kullanmasın Ve Nolur Saçma Sapan Mesaj Atmayın
Not 1 : İçinde Ek Olarak Oto Kasma Hilesi Ve Kodu Girilen İtemin Özelliklerini Gösteren Programın .py Dosyalarıda Mevcuttur
Not 2 : Alınıtı Yapanlar Sadece Tr Çeviri By_MuHa Desinler Yeter
İndireceğiniz Rar'da Tüm Dosyalar Mevcut Orjinalleri + Tr Çevirilmişleri
İlkin Verilen Tüm Dosyaları Metin2'nin Klasörüne Atın Verilen İnjektor Resimdeki
Karşınıza Böle Bir Ekran Gelecek Burdanda "Select" Butonuna Basıp Efsun Botunun .py dosyasını seçeceksiniz sonrada "Run" Butonuna tıklayarak İnjekte Edeceksiniz Sonrası Malum Botu Sömürün :d
Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Osİnjektor Ek Olarak Aramayın Diye
Link :
Buda Virüstotal Hile :
Buda Virüstotal Osİnjektor :
Buyrun Buda Kanıt Bizzat Kendim Kullanıyom + Resmide Ben Çektim
Şunuda Belirteyim Verdiğim Herşeyi Bizzat Kullanıyorum
Anti Virüsüm Lisanslı Kaspersky İsteyen Kullanmasın Ve Nolur Saçma Sapan Mesaj Atmayın
Not 1 : İçinde Ek Olarak Oto Kasma Hilesi Ve Kodu Girilen İtemin Özelliklerini Gösteren Programın .py Dosyalarıda Mevcuttur
Not 2 : Alınıtı Yapanlar Sadece Tr Çeviri By_MuHa Desinler Yeter
Son düzenleme:
Pvpde Çektiği Cok belli.Üstte Mt2-Kaos Yazıyor+kaos ch 2 de nasıl kimse yok ? Ayrıca sol üsttekileri satın mı aldın 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)