Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
slm arkadaşlar..
euphorbia isimli çarımı ankadara tüm itemleriyle birlikte elden sattım. yeni sahibine hayırlı olsun. oyunda beni tanıyan arkadaşlar haklarını helal etsinler benden yana helaldir.
euphorbia isimli çarımı ankadara tüm itemleriyle birlikte elden sattım. yeni sahibine hayırlı olsun. oyunda beni tanıyan arkadaşlar haklarını helal etsinler benden yana helaldir.
slm arkadaşlar..
Helal Olsun Kardeş.

yukardaki euphorbia adlı çar artık bendedir. itemsiz (2 kraliyet hariç ) geri aldım. bundan sonra oyunda olacam
) uzun aradan sonra geri geldim
bana kıl olanlara duyurulur. ali (hogan) kardeş bi ara oyunda olursan haber ver..
) uzun aradan sonra geri geldim
bana kıl olanlara duyurulur. ali (hogan) kardeş bi ara oyunda olursan haber ver..yukardaki euphorbia adlı çar artık bendedir. itemsiz (2 kraliyet hariç ) geri aldım. bundan sonra oyunda olacam) uzun aradan sonra geri geldim
bana kıl olanlara duyurulur. ali (hogan) kardeş bi ara oyunda olursan haber ver..
Peki
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)