Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Önce terbiye edilmen gerek, ondan sonra tartışmada varolma şansın olabilir.Terbiyeni eksik gördüğümden dolayı fazlasını hakketmiyorsun.köpek gıbı kovalıyon lan kımı görsenAma Tek de hıc gelemıon yusuf amcalar gelıyo yanına tek de fos cıkıon anca arkana 2 adam takda gel
![]()
brıan da adolun usdune bınıp ınıyo ha ata bınmıs ha brıan adola bınmıs ne farkı war kı 2 sıde at yanı
![]()
Zuhahahhahah
Sen ninjadaydın yaf cedric bilmem mi.Ben seni çölde kaçarken çıkardığın tozun dumanından tanırım.Bayrak basma ustalığından veyahut![]()
ANKA çölde savaş yapmaya tenezzül etmedi genç 3 kişiyle köy basardı foruma koymaya yeltenmezdi .
ADOLF İT sen boş loncanın boş adamısın
3 gün öncesini hatırlarsan çar kastırmamaya geldiğinde neyle karşılaştıgını gördün tek savaşamayınca 5 kişi oldugunuz gene yerdesiniz
ben en azından senin gibi tek kalınca da savaşa devam ediyorum diyorsunuz yatırmaktan bıktık diye vsde niye kesemiyor o arkadaşlar bi düşünmek lazım 20 kişi 2 kişiye karşıysa bu 2 kişi baya sağlam olmalı veya .. davası 
3 gün öncesini hatırlarsan çar kastırmamaya geldiğinde neyle karşılaştıgını gördün tek savaşamayınca 5 kişi oldugunuz gene yerdesiniz
ben en azından senin gibi tek kalınca da savaşa devam ediyorum diyorsunuz yatırmaktan bıktık diye vsde niye kesemiyor o arkadaşlar bi düşünmek lazım 20 kişi 2 kişiye karşıysa bu 2 kişi baya sağlam olmalı veya .. davası 
ADOLF İT sen boş loncanın boş adamısın3 gün öncesini hatırlarsan çar kastırmamaya geldiğinde neyle karşılaştıgını gördün tek savaşamayınca 5 kişi oldugunuz gene yerdesiniz
![]()
helal

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)