kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Köy öLe DeiL BöLe BasıLır... Yakamozlular :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ViewSonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 149
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

köpek gıbı kovalıyon lan kımı görsen :) Ama Tek de hıc gelemıon yusuf amcalar gelıyo yanına tek de fos cıkıon anca arkana 2 adam takda gel :)
Önce terbiye edilmen gerek, ondan sonra tartışmada varolma şansın olabilir.Terbiyeni eksik gördüğümden dolayı fazlasını hakketmiyorsun.

ADOLF İT sen boş loncanın boş adamısın :) 3 gün öncesini hatırlarsan çar kastırmamaya geldiğinde neyle karşılaştıgını gördün tek savaşamayınca 5 kişi oldugunuz gene yerdesiniz :) ben en azından senin gibi tek kalınca da savaşa devam ediyorum diyorsunuz yatırmaktan bıktık diye vsde niye kesemiyor o arkadaşlar bi düşünmek lazım 20 kişi 2 kişiye karşıysa bu 2 kişi baya sağlam olmalı veya .. davası :)

ADOLF İT sen boş loncanın boş adamısın :) 3 gün öncesini hatırlarsan çar kastırmamaya geldiğinde neyle karşılaştıgını gördün tek savaşamayınca 5 kişi oldugunuz gene yerdesiniz :) ben en azından senin gibi tek kalınca da savaşa devam ediyorum diyorsunuz yatırmaktan bıktık diye vsde niye kesemiyor o arkadaşlar bi düşünmek lazım 20 kişi 2 kişiye karşıysa bu 2 kişi baya sağlam olmalı veya .. davası :)

helal :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri