Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
sen kendine bak lan geçen serberusu kalaylıyordun şimdide yanınızamı aldınz hele doğu sana gelince küfr etti sana o kadar şimdide loncasına almş senn insanlığına tükürüyüm haha:m08:
lan lop bana bak ben murat mıyimki artıkcı olayim
)))))raelkings bunu dedinde
Yazın çölde bi elimde kola tek elimde mause seni çölde 12-0 ne yenmiştim
Vala hiç unutmam artık tek elle![]()
haha lan küçük yalan lar sallada civcivler yesin sen kimsn de beni yenecen dünkü bebe

Yakamozlu olacaksan hiç başlamatavsiye etmiorm
yakamozluların vahim hali ortada
![]()
haha lan pinguelmş pardon penguen haha çölde akşm üstü 3.5 atan kmdi penguenler sizi korkudn şehrire kaçtınz

lan lop bana bak ben murat mıyimki artıkcı olayim)))))
belli kimin top oldğu erkklere sulanıyor top baran ( neco ):m08:
La Hıc Uzatmayın Ellemeyin Yendı Sayılsınlar 2 Bayrak 5 Kişiyi Kesdi Ve mutLu oLdurlarsa Ne Diyecegimi Bılıorsunuz Iste Ellemeyin Tek Kral onlar .
Ha Ama Cokda Istıyorlarsa Gelsınler Çöle Beklerız Be Gülüm Cocuk Gıbı Burada Laf Dalasına Gerek Yok K.O.Ç mus Bılmem Neymıs
Ha sımdı Bıde bunları Soyluyorsunuz Valla Cok Uzluyoruz Ama Sızın Bu AcınacaK Halınıze
BakdıLar 5 kısıyı Kesemedıler Mavılerde Gelsın
Yazk Yazk
Sızın Grurunuz ErkekLıgınız Bukadar . Yada Her Neysenız Iste 

Ha Ama Cokda Istıyorlarsa Gelsınler Çöle Beklerız Be Gülüm Cocuk Gıbı Burada Laf Dalasına Gerek Yok K.O.Ç mus Bılmem Neymıs
Ha sımdı Bıde bunları Soyluyorsunuz Valla Cok Uzluyoruz Ama Sızın Bu AcınacaK Halınıze

BakdıLar 5 kısıyı Kesemedıler Mavılerde Gelsın
Yazk Yazk
Sızın Grurunuz ErkekLıgınız Bukadar . Yada Her Neysenız Iste 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)