Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Son çikan crosshar hack(%100 garant)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dokidoki23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dokidoki23

Level 3
TM Üye
Konular
42
Reaksiyon Skoru
39
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 24 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERE
S4 LEAGUE DAHİL BÜTÜN OYUNLARDA GEÇERLİ VE HİÇ FİX LENMEYEN BİR
HİLE SUNACAĞIM.CROSSHAİR'İ GENELLİKLE HERKEZ BİLİR.VURUŞ ŞANSI FLN ARTTIRMA GİBİ ŞEYLERDİR.BENDE BİR CROSSHAİR HACK YAPAYIM DEDİM.SİZİN İSTEKLERİNİZ ÜZERİNE.ŞİMDİ HEMEN KONUYA GEÇİYORUM.İNDİRDİĞİNİZ DOSYANIN İÇİNDE HİLENİN ANLATIMINA AİT BİR VİDEO VAR O VİDEONUN İÇİNDEDE AÇMAK İÇİN KULLANACAĞINIZ BİR ŞİFRE VAR.(EĞER ŞİFREYİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ VİDEOYU FULL İZLEYİN.)ŞİMDİ BAZILARINIZ VİRÜS FALAN VAR DİYOR ONUN İÇİN VİDEOYA ONU GÖSTERMEK İÇİNDE ANLATIM KOYDUM.ŞİMDİ İNDİRMEK İÇİN SİZE BİR SİTE VERCEM KENDİ SİTEMDİR AYNI ZAMANDA.DİĞER BİR ŞEYDE BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ BURAYADA LİNK KOYACAĞIM.

EĞER İNDİRMEDE HATA ALIRSANIZ SİZE SİTEYİ VERİYİM

BURDAN WOLFTEAM HACK BÖLÜMÜNE GİRİP ORDA 2 TANE LİNK VAR.ORDAN İSTEDİĞİNİZİ İNDİREBİLİRSİNİZ İKİSİDE GÜNCELLENMİŞTİR ZATEN!!!:cool:
:D

By CrAzY_SoFT

PARDON YANLIŞ OLMUŞ ORDAKİ
YANLIŞ YAZMIŞIM BİDE BURAYA KOYDUĞUM RAPİDSHARE LİNKİ KAPATILMIŞ SİZ SİTEDEKİLERDEN İNDİRİN!!!

Virüs total yok ve burası mt2 pvp tanıtım değil, bildirildi.

bİr kere ben burda mt2 tanitim yapmiyorum yanliŞlikla öyle bİr sİte açtim.vİrüs total soruyorsan vİrüs totala gİrdİm 20mb dan üst olduĞu İçİn benİmkİnİ kontrol etmedİ.İndİrdİkten sonra dedİĞİm gİbİ vİdeo var İçİnde kendİm kullandiĞimin göstergesİnİ yaptim zaten!!!

bİr Şey söylİcem sİteye gİrİnce anlarsiniz onun bİr mt2 sayfasi olmadiĞini.söylİyeyİmde sonra yanliŞ anlaŞilmiŞ olmasin orda gİrdİĞİnİzde ne metİn2 lafi var ne de bİrŞey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri