Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle bu konu metin2TR'de 20-25 lwl arası olan arkadaşlar için geçerlidir.
Ben 3,5 yıldır metin2 oynuyorum ve bu taktiklerin hepsini biliyorum ve kullanıyordum
İlk önce item zırh silah para çalma yöntemleri En fazla bu 2 yöntem kullanılır ve tutar.
Eskiden daha çok kullanılan bu taktikler artık kullanılmaz
1) Size para hilesi öğretmek maksadıyla yaklaşılır zaten bütün taktikler hile öğretmeyle başlar.(ilginizi bu çekiyor) Sizden msn adresinizi ister ve eklerler sonra size bir linkle program atarlar
Programda ID: şifre: Ve İstenilen yang miktarı yazar(Artık kalkmış olabilir)
Sonra sizde inanıp girersiniz ve Oyunda msn sohbet penceresinde neredeyse heryerde ID: şifre: niz yazar bu tür şeylere inanmayın Para hilesi diye bir şey yoktur
2)Bana bile uygulanmaya kalkışılan ve her seferinde bir silah kazandım taktik
Size silah kopyalama hilesi gösterme maksadıyla yaklaşırlar
Ve ticaretten bir silah verirler (o silahı alın Not:5 lwllik veriyolar genelde isterseniz almayın)
Sonra o silahı yere at der ama evet hayır deme dicek
Siz de ona uyuyomuş gibi yaparak atın ve evet hayır demeyin
(SS almak için lazım çünkü)
Sonra silahı tak dicek takmayın adam başınızda beklesin hileyi yapıyor sansın
Sonra şimdi evet de desin siz evet diyince silah atılıcak ama adamın dediğini yaparsanız elinizdeki düşer dikkat siz silahı takmayacaksınız ve 5 lwllik kılıç düşecek.
İşte o silahı alırken pm tabelasını açarak ss alın ve
Son olarak Bu taktikle çok çar çaldım ben :l03:
+Sa
-as
+Sana gmnin msnsini veriyimmi (isterse konuya giriş yapmaz sizi kandırmak için kendine güvendirir)
-Ver.(sakın istemeyin istesenizde eklemeyin)
+xxxxxxxx@xxxxx.com Ekle açık der.
Böyle şeylere kanmayın forum da çoğu kişi bunu biliyordur ama bu konu beni çok rahatsız etti dün oyunda tam 89 kişi soyuldu. 20-25 lwl arkadaşlar bunların gözü sizin üzerinizde dikkat edin
Ben 3,5 yıldır metin2 oynuyorum ve bu taktiklerin hepsini biliyorum ve kullanıyordum
İlk önce item zırh silah para çalma yöntemleri En fazla bu 2 yöntem kullanılır ve tutar.
Eskiden daha çok kullanılan bu taktikler artık kullanılmaz
1) Size para hilesi öğretmek maksadıyla yaklaşılır zaten bütün taktikler hile öğretmeyle başlar.(ilginizi bu çekiyor) Sizden msn adresinizi ister ve eklerler sonra size bir linkle program atarlar
Programda ID: şifre: Ve İstenilen yang miktarı yazar(Artık kalkmış olabilir)
Sonra sizde inanıp girersiniz ve Oyunda msn sohbet penceresinde neredeyse heryerde ID: şifre: niz yazar bu tür şeylere inanmayın Para hilesi diye bir şey yoktur
2)Bana bile uygulanmaya kalkışılan ve her seferinde bir silah kazandım taktik

Size silah kopyalama hilesi gösterme maksadıyla yaklaşırlar
Ve ticaretten bir silah verirler (o silahı alın Not:5 lwllik veriyolar genelde isterseniz almayın)
Sonra o silahı yere at der ama evet hayır deme dicek
Siz de ona uyuyomuş gibi yaparak atın ve evet hayır demeyin
(SS almak için lazım çünkü)
Sonra silahı tak dicek takmayın adam başınızda beklesin hileyi yapıyor sansın
Sonra şimdi evet de desin siz evet diyince silah atılıcak ama adamın dediğini yaparsanız elinizdeki düşer dikkat siz silahı takmayacaksınız ve 5 lwllik kılıç düşecek.
İşte o silahı alırken pm tabelasını açarak ss alın ve
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesine başwuru yaparak ssyi gönderin ve cezasını bulsunSon olarak Bu taktikle çok çar çaldım ben :l03:
+Sa
-as
+Sana gmnin msnsini veriyimmi (isterse konuya giriş yapmaz sizi kandırmak için kendine güvendirir)
-Ver.(sakın istemeyin istesenizde eklemeyin)
+xxxxxxxx@xxxxx.com Ekle açık der.
Böyle şeylere kanmayın forum da çoğu kişi bunu biliyordur ama bu konu beni çok rahatsız etti dün oyunda tam 89 kişi soyuldu. 20-25 lwl arkadaşlar bunların gözü sizin üzerinizde dikkat edin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)