berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

PARLIAMENT KüFüR SS'Si

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan V10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Bombay şerefsizi Sanada burdan söylüyorum.Benim silahima sen çok konuşma ben bu silahi adminden almadim ABSinTHE diye oyuncudan aldım Alışveriş bölümüne gir turkmmo dan bak orada belki hala konusu vardir gir bak bakalim bi.Şimdi sira geldi v10 sana sen şerefsizsin gerçektende öylesin bi dediğin bi dediğini tutmuyor savaşta silahini gösterdin bana hani paneli kiranlar vardi silahini ne cesaretle gösterdin zehir kilicini hemde güzel efsunlu ful taşlı??? tabi canim zirhinda 10 k hp +5 taş savaşçı sura taşı olduktan sonra niye gösteresinki ss yok diyorsun elinde ben insanlığımdan ss almadim ama sen şerefsiz gibi milletin ss sini alip foruma koyuyorsun.Adam savaşta benden 22 k yiyor ölmüyor 29 k hp var diyor şerefsiz herif burada sözleri dönüyor nedense bana diyorki yok celiği göstermem savaşçı sura +5 taşı var ama şehirde gösteririm diyor lan kamil herif ha savaşta göstermişin ha şehirde tabi şehre gidip bankasindan veya arkadaşlarından +9 çelik alıp bana göstercek bende bunun yiyecek kadar zekasız birisiydim sandı ama yanıldı.Çocuk senin sen git lamerin anlamını öğren sonra gel tamammi bebe.Ve şunu bilki beni bu serverde kesecek savaşçı anasinin karnindan doğmadı daha.

Dünkü çocuksun Git birdaha konularıma yazı yazma welet git edebinle oyna şu oyunu birdaha yazı yazma konularıma..!

Kanınız Kaç Kuruş Adamım ? BanlaNsam Umrumdamı Sanıyorsun :) Harcadım Alayınızı.. Neyinden Bahsediyorsunuz.. AL Bak Şunuda SS aL AQ.. :) GüzeL Çıksın Bari Oyunu Bıraktım Zaten Banlansada Umrumda Değil :) Hadi Tüm Lamerlere Sikdir Diyorum :) Bizim Dostumuzda Belli Düşmanımızda :) Ha RyuKeN'in Dediği Gibi Hiçbir Savaşcı Onu Kesemez :) Ama Lamerlik Yapanlar Milleti Sövüçleyenler,Emek Hırsızları Bunları Adamdan Bile Saymıyorum.. Onun İçin RyuKeN tüM savaŞçıLaRı KeSeR ;)

Dipnot : Adamın Ejderha Kutsamasına Bakın ;) Ve Hepsinde Var Neden Küfür Ettiğimi Anlamışsınızdır.. Özür Felan Dilemiyorum Aksine Sizin Gibi Lamerlere Az Bile ETMİŞİM ! :)

Bir oyun için ettiğiniz ithamlar yakıştımı arkadaşlar!
Siz bu oyunla kafayı bozmuşsunuz..
Allah akıl,fikir versin hepinize...
SANAL ile GERÇEK HAYATI BİRBİRİNDEN AYIRAMAYAN İNSANLARSINIZ, HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN!..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri