Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
*hac yolculuğuna uğurlanan sabri sarıoğlu nun Londra ya uçtuğu açıklandı...(Ş.e)
*19 mayıs gençlik ve spor bayramında günün anlam önemini anlatan konuşmayı yapan sabri sarıoğlu dinleyenleri yasa boğdu(Ş.E)
*Bana adam verme bana adam tutmayı öğret. - Sabri Sarıoğlu
*Hayat bi futbolsa,neden ortaları hep Sabri Sarıoğlu açıyor lan !!
*Trt 1 resmen Sabri Sarıoğlu ile dalga geçti biraz önce, Sabriüzerine yapılan şakaları yayınladı ''futbola tepki olarak doğdu'' falan

*Bazı insanlar çok Sabri Sarıoğlu.. Yaptıklarına anlam veremiyorsun..
*Sabri Sarıoğlu dış devletlerin Türk futbolunu bitirme amacıyla özel olarak yetiştirdiği bir ajan olabilir !
*Megan Fox güzel ama bir Sabri Sarıoğlu değil.
*Sabri Sarıoğlu kaleyi ne kadar düşünüyorsa ben de onu o kadar düşündüm. Ama olmayınca olmuyor işte.
*Ben yanlışlıkla 2013 e girmişim..Sabri Sarıoğlu
*Sabri Sarıoğlu gibi evlat olsa bende eldivenle sevilirdi
*"Eboue'nin yokluğunu hissettiniz mi?" sorusuna Terim; "Hayır amaSabri'nin varlığını hissettik" cevabını verdi
*Sabri milletvekili olsaydı, her sözü meclisten dışarı olurdu.
*Sabri ilk defa bir maçta 55 numaralı formasının hakkını verdi.
*Sabriyi ayakkabı boyasıyla siyahi yapıp, Ebouenin yerine Afrika Kupasına gönderseydik.
*hayat... ender kaleyi bulan Sabri Sarıoğlu'nun şutları gibisin!
*Ve maçın ardindan sabri konuştu: Ben çıkmasaydim nah kazanirdik.
*Sabri'nin yaptığını dünyada kim yapsa Şike yapti derler.Sabriyapinca gönül
rahatliğıyla şaka diyebiliyoruz.En azından bu iyi bişey.
*Top Sabri'nin sanırım, mecburiyet olmasa neden oynatsınlar ki bu adamı.. ?
*FATİH TERİM BAŞARISININ SIRRINI AÇIKLADI;SABRİ SAKAT... (erol köse)
*Fatih Terim'in 'Kaleyi görür görmez vuracaksınız!' talimatına uyanSabri,tatil için gittiği Bodrum'da 'Bodrum Kalesi'ne sağ ayakla vurdu...
*Sabri donene kadar toplayabildigimiz kadar puan toplamaliyiz.. Aman cocuklar dikkat..
*Takımdan ayrı koşu yaparken kaybolan Sabri'yi, Bayburt'lu korucular buldu. Sabri'nin Bayburt yolculuğu halen gizemini koruyor.
*Sabri'nin yarınki Belediye maçında oynama ihtimali üzerine Galatasaray taraftarında öfkeli bekleyiş sürüyor.
*Bu ülkede siyaset Galatasaray gibi. Solda kimse yok, sağda Sabri..
*bütün erkekler aynı diyen kız, insaf et! elini vicdanına koy ve söyle ;sabri mi , messi mi?
*Bu gece 2012'ye girerken herkese sağlık diliyorum .. (09.01.2011 -Sabri Sarıoğlu)
*Fatih Sultan Mehmet İstanbul fethinde topların başına sabriyi koysaydı kesin İstanbul yerine adapazarını fethederdi.
*Geyiklere bakılırsa Sabri Samsun'a çıkmış.
*ve son olarak Sabrinin kardeşini bulduk
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)