noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Bug bug bug bug !..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinsisalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 224
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GM LER SGM LER GA LAR TL LER ACİL YARDIM LÜTFEN PYUNGMU - BAKRA GEÇİŞ KAPISINDAN GEÇERKEN BUG' A YAKALANDIM ÖNCEDENDE BİR KERE BUG'A YAKALANMIŞTIM ANCAK ONDA SOHAN DAĞININ ORTASINDAYDIM AMA ONDAN KURTULMAYI BAŞARDIM ORDADA ÇOK KÜFÜR EDİYOLAR ANCAK KONU BU DEĞİL OYUNDAKİ İSİM xXDELOSAXx oyundan çok zevk alıyorum vede bir an önce 4 tane 99 lwl ayrı ayrı karakterlerde çar kasmak istiyorum BUG'tan çıkarırsan çok sevinirim oyuna 5 günden beri giremiyorum ha ayrıcada oyunda server değil kanalların artırılmasını istiyorum METİN 2 US serverin ch 26 falan vardı bunda ise sadece 1 kanal var son pacht güzeldi 4 kanal var ancak ondada bugtan çıkmadım acil yardımlarını bekliyorum en az 31 kanal olmasını rica ediyorum işinize karışmak yada akıl vermek gibi olmasım ama böylece bug sorununun kökünü kurutabilirsiniz belkii ama belkii BUG oyunun aşırırı doluluğundan kaynaklarınıyor bakra kapısının ordaki yeminliler çok fazla olduğu için BUG ta kaldığımı düşünüyorum !.. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM 4 GÜN OLDU İNSAF ARTIK İNSAF:mad::mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri