HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[/FONT Evet beyler ben size PvP severlerinde olabildigince efsun dizmen,zde yardımcı olacağim ... Öncelik,ben BY padmak Efsun botu kullanıyorum Sizede tavsiye ederim ( her sw de calışır ve hile değildir)
zırh:Hp Kılıç Bıcak Çiftel
ACIKLAMA bunu yapamama diyorsanız oynadıgınız sw de hangi türü kullana azza onu getırmeyın
Silah : Sersemletme Kritik Yarı insan Delici güç (5.efsun olamsı lzm)
Açıklamam:Bedensel karakterler için skill fazla önemli değildir önemli olan düz vuruşlarınızın yüksek olmasıdır bunun için güç veya delici çok önemlidir
Kalkan:Güç Yarıinsan sersemlik bağışılılığı :: bedene karşı blok
Açıklamam : Her zaman olduğu gibi Güç önemlidir Sersemlikl olmassa olmaz tabi yarı insanda skıllerinizi daha iyi bir hale getirecektir
Küpe:Yariinsan Kılıç Bıcak Ciftel
Acıklamam : küpeye getirebilceğiniz en iyi değierle bunlardır (abanozu tercıh ederım faka bazı sw lerde kupeyede hp gelıor o zaman hp siz kupe alım hp basın ve bunları ekleyın derimm .. )
Bilezik : Hp Yarıinsan buyuye kaşı dayanıklılık Ateşe karşı dayanıklılık
Açıklamam : Yarıinsan ve hp Bütün karakterler için önemlidir bu ikisini yapıpta bırakabılırsınız ama bunu yanında ateş ve buyu savunmasıda gelırsee Bilzeiğiniz muhteşem olcaktırr
Ayakkabı: hp kılıc bıcak cıftel krtik
Acıklamam : Yine savunmalarınız tam olursa güzel olur bunun yanu-ında delicic veya kritik gelırse ayakabınıza char bile veririler
Kolye : Kılıc bıcak cıftel Hp
aCıklamam: Yine Hp ve savunmlara olursa defansızı guzel olurr
--------------------------------------------------------------------------
yazdım Alıntı degıldır kendı ellerımler yazdım + rEP
zırh:Hp Kılıç Bıcak Çiftel
ACIKLAMA bunu yapamama diyorsanız oynadıgınız sw de hangi türü kullana azza onu getırmeyın
Silah : Sersemletme Kritik Yarı insan Delici güç (5.efsun olamsı lzm)
Açıklamam:Bedensel karakterler için skill fazla önemli değildir önemli olan düz vuruşlarınızın yüksek olmasıdır bunun için güç veya delici çok önemlidir
Kalkan:Güç Yarıinsan sersemlik bağışılılığı :: bedene karşı blok
Açıklamam : Her zaman olduğu gibi Güç önemlidir Sersemlikl olmassa olmaz tabi yarı insanda skıllerinizi daha iyi bir hale getirecektir
Küpe:Yariinsan Kılıç Bıcak Ciftel
Acıklamam : küpeye getirebilceğiniz en iyi değierle bunlardır (abanozu tercıh ederım faka bazı sw lerde kupeyede hp gelıor o zaman hp siz kupe alım hp basın ve bunları ekleyın derimm .. )
Bilezik : Hp Yarıinsan buyuye kaşı dayanıklılık Ateşe karşı dayanıklılık
Açıklamam : Yarıinsan ve hp Bütün karakterler için önemlidir bu ikisini yapıpta bırakabılırsınız ama bunu yanında ateş ve buyu savunmasıda gelırsee Bilzeiğiniz muhteşem olcaktırr
Ayakkabı: hp kılıc bıcak cıftel krtik
Acıklamam : Yine savunmalarınız tam olursa güzel olur bunun yanu-ında delicic veya kritik gelırse ayakabınıza char bile veririler
Kolye : Kılıc bıcak cıftel Hp
aCıklamam: Yine Hp ve savunmlara olursa defansızı guzel olurr
--------------------------------------------------------------------------
yazdım Alıntı degıldır kendı ellerımler yazdım + rEP
Bu arada Fantasy Tennıs te char verene gm lıkk verılır (coldmetin2()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)