noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

7X Hilesi Hakkında*

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReacuLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba,

Öncelikle bunu sadece fikir olarak sölüyorum.

Jupiter açıldı bildiğiniz üzere turkmmo'nun 4.serverı tamam güzel server gayet fakat hiç bir yerde engellenemeyen 7x hilesi kullanıyorlar.!

Örneğin kişi gerçek çarıyla hile vb kullanmıyor. Ama yan çar açıp para kasmak için o yan çar'da hile kullanıyor.!

Benim yöneticilerden ve Admin' den isteğim bu şekil yapanların tüm hesablarının cezalandırılmasını istiyorum.Çünkü yan çarla para kasıyorlar hile ile bizim hakkımıza geçiyorlar :mad:

Umarım ilgilenirsiniz

Teşekkürler.

Bu durumda sizinde göreviniz oyun içindeki hileli karakterleri video alıp ticket ile bildirmek.Yeni gm kadromuzla oyun içindeki hileli karakterleri daha kısa sürede tespit edip banlayabileceğiz.

Bu durumda sizinde göreviniz oyun içindeki hileli karakterleri video alıp ticket ile bildirmek.Yeni gm kadromuzla oyun içindeki hileli karakterleri daha kısa sürede tespit edip banlayabileceğiz.

Her yeri göremiyoruzki :(

Benim önerim bu şekil hile açan kişileri tüm çarlarının ceza alması konuda anlattım zaten.*

Tek çözüm manuel pack kaldırılması.Başka türlü geçmez.Adam kuruyor manuel packi koyuyor hileyi dilediği gibi kasıyor.Oto pack en azından yeniliyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri