Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Forumda uzun zamandır Hile paylaşmıyordum.Daha doğrusu metin2'yi bırakmıştım ama 1sene aradan sonra tekrar yabancı bir swda başladım.Herneyse şimdi öcne hilemizin anlatımı yapayım sizlere.
ANLATIM
ilk olarak hilemizi indirelim.
Link:
Daha sonra hilemizi masaüstüne çıkartalım içinde Setup olucak.Setupu kuralım ve masaüstümüze m2fish.exe'si gelicek.Çift tıklayarak çalıştırınız.Daha sonra Metin2yi torentsiz giriş yapınız ben Cixcocuk97'nin vermiş olduğu torentsiz girişi kullanıyorum sizlerde onu kullanın hiçbir hatası yok.
Daha sonra oyuna girdiğimizde setting yani ayarlar karşımıza çıkacak.Ayarımızı
2000
4500
Şeklinde ayarlayın videoda gösterdiğim şekilde.Ve START Basın balık tutmaya başalyın
NOT:Olta ve yem almayı unutmayın
Kendi çekmiş oldugum çalıştıgına dair video:
Virüs Total:
ANLATIM
ilk olarak hilemizi indirelim.
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Daha sonra hilemizi masaüstüne çıkartalım içinde Setup olucak.Setupu kuralım ve masaüstümüze m2fish.exe'si gelicek.Çift tıklayarak çalıştırınız.Daha sonra Metin2yi torentsiz giriş yapınız ben Cixcocuk97'nin vermiş olduğu torentsiz girişi kullanıyorum sizlerde onu kullanın hiçbir hatası yok.
Daha sonra oyuna girdiğimizde setting yani ayarlar karşımıza çıkacak.Ayarımızı
2000
4500
Şeklinde ayarlayın videoda gösterdiğim şekilde.Ve START Basın balık tutmaya başalyın

NOT:Olta ve yem almayı unutmayın

Kendi çekmiş oldugum çalıştıgına dair video:
Virüs Total:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)