HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar ilk önce bu nasil bi oyun. charim 3 gunden beri ormanda bugda bi gm gelip de cekmiyor chari. o kadar emek harcayip aldigim siyah celik peri shaman celigi e.t 70m bi bug yuzunden gidiyo. bu oyunu yapan adamlar oyunu guzellestirecegine yeni bir server daha acarak eski serverin hatalarini kendilerine unutturmaya calisiyorlar. adam gibi oyun yapmak istiyorlarsa yeni yariklar acacaklarina eski yariklari kapatsinlar.................
Charimin adi ''SandStorm'' dur. eger bunu okuyan gm varsa chari ya bugdan kurtarsin ya da banlasin. emege saygi die bi sey kalmamis millette. charda en az 1t lik itemim var. ve size soluyorum benim dustugum hataya duserek bu oyunu oynamayin:ka24:
Ayrica gmler oyundan o kadar alakasiz ki (80 lwl ustu ormandaki metinleri gmler dusurur) 2 saatte bi tane metin to-yu 85lv bulunabiliyor......
--------------------------------------------SandStorm------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Charimin adi ''SandStorm'' dur. eger bunu okuyan gm varsa chari ya bugdan kurtarsin ya da banlasin. emege saygi die bi sey kalmamis millette. charda en az 1t lik itemim var. ve size soluyorum benim dustugum hataya duserek bu oyunu oynamayin:ka24:
Ayrica gmler oyundan o kadar alakasiz ki (80 lwl ustu ormandaki metinleri gmler dusurur) 2 saatte bi tane metin to-yu 85lv bulunabiliyor......
--------------------------------------------SandStorm------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------