Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Düzeltilene kadar çelik takın elbet düzeltilecektir.
Düzeltilene kadar çelik takın elbet düzeltilecektir.
Katılıyorum.
Venüs-Mars mutlaka bu oynadıgım 2 serverdada bu tip buna benzer olaylar buglar gördük . Örnegin son olarak Marsta Turkuaz bugu vardı B+9 / C + 9 Dan daha fazla defans veriyordu . Turkuazlardaki büyü savunması çalışmıyordu ve suralar bizi cok güzel kesiyordu
Ama bir adminden cevap gelirse ''Düzelticez'' diye işte o zaman o sorun düzeltilir ama aylar yıllar sonra . Marsta bu saydıgım sorunlar düne kadar düzeltilmedi aylardır vaad ediliyordu
Turkuaz gereksiz bencede . Büyü savunmalar calısmıyor galiba yine
Ama bir adminden cevap gelirse ''Düzelticez'' diye işte o zaman o sorun düzeltilir ama aylar yıllar sonra . Marsta bu saydıgım sorunlar düne kadar düzeltilmedi aylardır vaad ediliyordu
Turkuaz gereksiz bencede . Büyü savunmalar calısmıyor galiba yine

Venüs-Mars mutlaka bu oynadıgım 2 serverdada bu tip buna benzer olaylar buglar gördük . Örnegin son olarak Marsta Turkuaz bugu vardı B+9 / C + 9 Dan daha fazla defans veriyordu . Turkuazlardaki büyü savunması çalışmıyordu ve suralar bizi cok güzel kesiyordu![]()
Ama bir adminden cevap gelirse ''Düzelticez'' diye işte o zaman o sorun düzeltilir ama aylar yıllar sonra . Marsta bu saydıgım sorunlar düne kadar düzeltilmedi aylardır vaad ediliyordu![]()
Turkuaz gereksiz bencede . Büyü savunmalar calısmıyor galiba yine![]()
Ben zaten yapmadım ama yapan arkadaşlar var.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)