Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crime Craft Türkiye Başlangıç Rehberi ve Eğitim Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sub Zero

Level 8
TM Üye
Üye
Konular
246
Reaksiyon Skoru
534
Altın Konu
0
Başarım Puanı
157
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 29 Gün
MmoLira
-1,990
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Oyuna Başlama

welcome1.jpg

Adım 1: Dil Seçimi:

• Launcher ekranımızdan, sağ tarafta yer alan bölümden oyunda kullanmak istediğimiz dili seçiyoruz.

Adım 2: Bölge Seçimi:

Hemen altında yer alan EU ve US sunucularından oynamak istediğimiz serveri seçiyoruz.

İki seçimi de gerçekleştirdikten sonra ‘’Başla’’ ya basıyoruz.

crimecjkj.jpg

Adım 3: Ana Menü Girişi:

Oyunumuzun tanıtım filmi geçtikten sonra karşımıza gelen ana menüdeki sağ üst kısımda bulunan bölümden, mail adresimizi ve şifremizi girerek ‘’Giriş’’e basıyoruz.

crimecvuv.jpg

Adım 4: Dünya Seçimi:

Karşımıza gelen yeni pencerede, dünya seçeneklerinden istediğimiz herhangi bir tanesine tıklıyoruz ve giriş yapıyoruz.

crimechxh.jpg

Adım 5: Cinsiyet Seçimi:

Hangi cinsiyeti istiyorsak, o cinsiyetin üzerine mouse ile tıklıyoruz.

crimecoso.jpg

Adım 6: Karakter Oluşturma:

Karakter oluşturmak ve özelleştirmek için aşağıdaki adımları izliyoruz.

•Her kategoride, görünümümüzü özelleştirebilmemiz için düzenlenmiş; sol ve sağ oklara tıklayarak farklı seçenekleri deneyebiliyoruz. ( Şekil 1 A)
• Ekranın ortasında yer alan renk paletlerini kullanarak cilt rengimizi ve saç rengimizi seçiyoruz. ( Şekil 2 A)
• Eğer sistemin bizim için rastgele bir görünüm oluşturmasını istiyorsak, ''Rastgele'' butonunu kullanabiliriz. ( Şekil 3 A)
• Ve son olarak; karakterimize kullanmak istediğimiz ismi giriyoruz ve oynamaya başlamak için ''Oyunu Başlat'' düğmesine tıklıyoruz! ( Şekil 4 A)

crimeclvl.jpg

Lobby’e ve dolayısıyla Sunrise Şehri'ne giriş yapabilmek için öncelikle 8 level olmamız gerekiyor. Bu yüzden 8 level olana kadar çeşitli ‘’Savaş’’ modlarında karşılaşmalara katılıyoruz. İlk kez oynuyorsak ''Pratik'' bölümüne girerek, alıştırma yapıyoruz.

crimecwyw.jpg

Ve 8 levele ulaştığımızda, ilk kez Lobby'e giriş yapabiliyoruz.

level8tdt.jpg

Lobby’e girmeden hemen önce, karşımıza ''Eğitim Bölümü'' penceresi gelecektir. Oyun hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve çeşitli eşyalara sahip olabilmek için bu bölüme giriş yapmanız kesinlikle önerilir.

19l32.jpg

Eğitime adım attığımız ilk anda; sistem bize çeşitli açıklamalarla birlikte oyunun temel özelliklerini anlatmaya başlıyor.
Başlarının üzerinde ünlem (!) işareti olan kişilerin bize söyleyecek bir şeyleri oluyor ve onlarla konuşabilmek için sol mouse tuşu ile tıklıyoruz.

19l4v.jpg

Ve ilk olarak; bir görev penceresinin içeriğini anlatan bir ekran görüntüsü ile karşılaşıyoruz.

19gg7.jpg

Gereksinimler : Görevi tamamlamak için yapmamız gerekenleri belirtmektedir.
Ödüller: Görevi tamamladıktan sonra alacağımız hediyeleri belirtmektedir.
Kabul Et: Görevi tamamlamak üzere almamızı sağlamaktadır.

‘’Kabul Et’’ seçeneğine basarak görevi alıyoruz. Ve ekranın hemen sağında, yapmamız gerekenlerle ilgili bir uyarı penceresi açılıyor. Her yeni görev ve istek için; bu penceredeki yönergeleri takip ediyoruz.

eitimgama.jpg

Görevi tamamlamak üzere karşımızdaki kişiye sol mouse tuşu ile tıklıyoruz ve ‘’Tamamla’’ butonuna basıyoruz.

eitim3.jpg

Görevi verdiğimiz kişi, bize ‘’Basic Simon ile Tanışma’’ görevini veriyor ve aldığımız görevi kabul ederek, verilen direktifler doğrultusunda devam ettiriyoruz.

eitim4.jpg

Aldığımız bu görev; bize bir harita veriyor ve haritada işaretlenmiş olan yere gitmemizi istiyor. Söylenen adımları uyguluyoruz. Klavyemizde bulunan ‘’Tab’’ tuşu ile de haritamızı açıp kapatarak nerede olduğumuzu kontrol edebiliyoruz. Ayrıca yine klavyemizde bulunan ''M'' tuşuna basarak büyük haritayı da görebiliyoruz.

eitim5.jpg

Hedefe ulaştığımızda başının üzerinde bir işaret ve sarı ismiyle bizi beklediğini görüyoruz.

eitim6.jpg

Ve yine hedefimize sol mause tuşu ile tıklayarak ‘’Tamamla’’ butonu ile görevimizi bitiriyoruz. Görevi vermemiz ile birlikte, yeni bir görev alıyoruz. Görev açıklamalarını dikkatlice okuyarak, bu yeni görevi de kabul ediyoruz.

eitim7oio.jpg

Bu bizim ilk savaş görevimiz! İçeriğini görebilmek için klavyemizdeki ‘’Tab’’ tuşuna basarak ekranın üst kısmından ‘’Görevler’’ menüsüne tıklıyoruz.

eitim8idi.jpg

Karşımıza açılan pencerede; görevin ismi, ayrıntıları ve hızlı başlat butonu çıkıyor.
Ayrıntılar bölümünde; görevimizle ilgili detayları tekrardan görebiliyoruz. Hızlı başlat butonu ise bizi doğrudan göreve yönlendiriyor.

19gp1.jpg

Hızlı Başlat butonuna bastığımızda, oyun bizi başka bir haritaya yönlendiriyor ve otomatik olarak geçiş yapıyoruz.

Yeni alana girmeden önce karşımıza; görev hakkında birkaç ek açıklama ve yapılan görevlerin yüzdesi ile ilgili bir ekran açılıyor. Sol mouse tuşuna tıklayarak bu kısmı geçiyoruz. ( Ateş tuşu; oyuncular tarafından, oyun ayarlarından değiştirilebilir. )

eitim1utu.jpg

Daha sonra karşımıza karakterimizin olduğu görev penceresi geliyor ve ‘’Tamam’’ a basarak devam ediyoruz.

eitim11.jpg

Isopach Petrol bölgesine giriş yapıyoruz ve burada bize verilen görevi yerine getiriyoruz. Hedefimiz: Ölmeden 6 tane sentetik hammadde örneği toplamak! Hammadde arayışlarımız sırasında karşımıza çıkan düşmanları da öldürmekten çekinmiyoruz!

eitim1lnl.jpg

Aradığımız hammadde örnekleri; harita üzerinde büyük kırmızı ok seçenekleri ile belirtilmiş olan örneklerdir. Yanlarına gidip ekranın ortasındaki dairenin dolması ile birlikte üzerimize alabiliyoruz. Kısıtlı zaman içerisinde toplamda 6 örnek almamız gerekiyor.

eitim14.jpg

6 örneği tamamladığımızda ekranda yeşil bir ''Görev tamamlandı'' yazısı beliriyor, görev istatistiklerimiz görünüyor ve görev alanından otomatik olarak çıkıyoruz.

eitim15.jpg

Görevini tamamladığımız her kişinin başının üzerinde ‘’onay’’ işareti beliriyor.

eitim16.jpg

Görevimizi veriyor, hediyemizi almak için ‘’Tamamla’’ya basıyoruz.

eitim17.jpg

Hediyemiz otomatik olarak sırt çantamıza yerleşiyor ve diğer görevi alarak devam ediyoruz.

eitim18.jpg

Yeni görevimizde bize yine bir harita veriliyor. Haritadaki hedefe doğru ilerliyoruz. Hedefimizi bulduğumuzda ona tıklayarak diğer aşamalara devam ediyoruz.

eitim19.jpg

Honda’ya görevi verdiğimizde, karşılığında bize yeni yetenekleri öğrenmemiz için bir fırsat sağlıyor. Ardından ‘’Nakit Kazan’’ görevini de kabul ediyoruz.

eitim1ioi.jpg

Bu görevde tekrardan Biggy Honda ile konuşuyoruz ve sırt çantamızdaki ‘’tetiği’’ satmak üzere sürüklüyoruz.

eitim20.jpg

Daha sonra tekrardan Honda ile konuşuyoruz ve görevimizi tamamlıyoruz.
Hemen ardından ‘’Rudd ile tanışma’’ görevini kabul ediyoruz. Ve görev bize yeni bir harita veriyor. Haritadaki hedefi takip ederek, Officer Rudd’u buluyoruz ve görevimizi tamamlıyoruz.

eitim2cnc.jpg

Rudd bize yeni bir görev verecektir. Adı: ‘’Fowl ile tanışma’’
Yeni haritamızda bize verilen koordinatları takip ederek hedefimizi buluyoruz ve görevimizi tamamlıyoruz.

eitim21.jpg

Fowl bizden ‘’Walt’ın Zulası’’ görevini yapmamızı istiyor. Bu görev için Mackenzie Spor Merkezi’ne gitmemiz gerekiyor. Ve
bu görev bir ‘’Savaş’’ görevi! Bu yüzden ‘’Görevler’’ sekmesine tıklıyoruz ve görevimizi seçtikten sonra hemen aşağıdaki ‘’Hızlı Başlat’’ butonuna basıyoruz.

eitim2ddd.jpg

Sistem bizi otomatik olarak Mackenzie Spor Merkezi’ne gönderiyor. Bölüme başlamadan önce ön açıklamaları okuyoruz.

eitim2ixi.jpg

Fowl’u takip ediyoruz ve ona saldıran düşmanları öldürüyoruz. Bu arada esrar zulalarını da toplamayı ihmal etmiyoruz!

eitim2ede.jpg

Esrar zulaları kırmızı ok ile gösterilmiş kutulardır. Yanlarına giderek onları topluyoruz.

eitim2kpk.jpg

Görevi tamamladığımızda otomatik olarak Mackenzie Spor Merkezi’nden ayrılıyoruz ve görevi Fowl’a geri veriyoruz. Bunun üzerine Fowl bize ‘’Ödülünü topla’’ görevini veriyor.

Bu görevi yerine getirebilmek için ‘’Tab’’ tuşu ile birlikte haritamızı kontrol ederek yakınlarda bir posta kutusu arıyoruz. Posta kutuları; üzerinde zarf simgeleri bulunan kutulardır. Bu sayede onları kolaylıkla seçebiliriz.

eitim2cdc.jpg

Bulduğumuz post kutusuna çift tıklayarak mailimizi açıyoruz. Böylelikle mailimizin içeriğini, gönderen kişi, mesaj konusu ve varsa mesaja eklenmiş olan hediyeleri inceleyebiliyor ve ‘’Hepsini al’’ butonunu kullanarak bize gönderilmiş olan hediyeleri alabiliyoruz.

eitim2bcb.jpg

Mailimizden hediyelerimizi aldıktan sonra, hemen arkamızdaki Fowl ile tekrardan konuşmaya gidiyoruz. Ve ona görevimizi vererek yeni bir görev alıyoruz. Yeni görevimiz; bizden Jeremy’i bularak silahlarımız için ondan bir eklenti almamızı istiyor.

eitim2iti.jpg

Başında alışveriş sepeti bulunan adam; bizim adamımız, yani Jeremy. Onu bularak çift tıklıyoruz.

eitim2xrx.jpg

Metrex Havoc-U Tetik isimli tetiği seçiyoruz ve satın alıyoruz.

eitim2sfs.jpg

Daha sonra sırt çantamızda bulunan tabancamıza sağ tıklayarak ‘’Özelleştir’’ seçeneğini kullanıyoruz.

eitim2gdg.jpg

Karşımıza açılan özelleştirme penceresinde, sırt çantamızda bulunan Metrex Havoc-U Tetik’ adlı eklentiyi; silahımızın ‘’Eklentiler’’ kısmına ekliyoruz.

eitim2pjp.jpg

Eklemeyi yaptıktan sonra ‘’Tab’’ tuşuna basarak menü görünümünden çıkıyoruz ve tekrardan Jeremy ile konuşuyoruz. Yeni verdiği görevi kabul ettiğimizde, bizden Walton Fowl ile konuşmamızı istiyor.

eitim2knk.jpg

Fowl’un yanına gidiyoruz ve onunla konuşuyoruz. Bizden bir ankesörlü telefon bulmamızı ve kullanmamızı istiyor. ‘’Tab’’ tuşuna bastığımızda karşımıza çıkan haritada ‘’Onay’’ işareti şeklinde gözüken ankesörlü telefonu bularak yanına gidiyoruz.

eitim2ene.jpg

Ve telefondaki sesle konuşmamız sonrasında ‘’Bir İş Al’’ görevini kabul ediyoruz.
Tekrardan ankesörlü telefona tıklayarak bir iş seçiyoruz ve alımı gerçekleştiriyoruz. Bir defa da birden fazla iş alabiliyoruz. Menüden çıkışı yine ‘’Tab’’ tuşu ile gerçekleştiriyoruz.

eitim2sws.jpg

Daha sonra tekrardan Fowl’un yanına geliyoruz ve onunla konuşuyoruz. İş görevimizi Fowl’a vererek tamamladığımızda, ödül olarak yeni sınıflar açılıyor.

eitim2zvz.jpg

Başka görevler araştırmak üzere dükkanın içerisinde bulunan Molly’e gidiyoruz ve onunla konuşuyoruz.

eitim2fuf.jpg

Bizden Reinhold Müzesi’ndeki belgeleri yok etmemizi istiyor. Bu da başka bir ‘’Savaş ‘’ görevi olduğu için yine ‘’Tab’’ sekmesine basarak ve görevler bölümünden hızlı başlat diyerek savaş haritası için yer değiştiriyoruz.

eitim2bzb.jpg

Bölümden önce, karşımıza görev açıklamalarını kısaca belirten bir ekran geliyor. Sol mouse tuşuna basarak devam ediyoruz.

eitim2ini.jpg

Bu bölümde bizi önceki bölümlere nazaran daha güçlü rakipler ve keskin nişancılar bekliyor. Kısıtlı zaman sürecinde 6 evrağı bulup yok etmeye çalışıyoruz. Evraklar kolay fark edilebilmeleri için turuncu bir şerit ile gösteriliyorlar.

eitim2xox.jpg

Görevimizi tamamladıktan sonra otomatik olarak haritadan çıkıyoruz ve tekrardan Molly’nin karşısına geliyoruz. Görevi ona teslim ediyoruz ve tamamlanan diğer görevleri de teslim etmek üzere telefon kulübesine geri dönüyoruz. Telefon kulübesinde tamamlanmış işlerimizi onaylamak için üstlerine tıklıyor ve ‘’Tamamla’’ butonuna basıyoruz. Daha sonra birkaç görev daha alıyor ve yine ‘’Tab’’ butonuna basarak menümüzü kapatıyoruz.

eitim2gyg.jpg

Kulübe sonrası karşımıza gelen görev de; Candice Cour ile görüşmemiz isteniyor. ‘’M’’ harfine basarak haritada ünlem(!) işareti ile gösterilmiş olan yere gidiyoruz ve Candice’ye tıklayarak konuşmaya başlıyoruz.

eitim2nen.jpg

Candice bizden silahlar hakkında Deboers ile görüşmemizi istiyor. Görevi kabul ederek devam ediyoruz.
Yine M harfine basıp haritamızı açarak Deboers’in harita üzerinde ‘’onay’’ işareti ile belirtmiş olduğu bölgeye gidiyoruz.

eitim22.jpg

Deboers bize; silah sanatı hakkında bilgi verdikten sonra, başka bir sanat ustası olan Brenkinridge’ye yönlendiriyor.

Hemen yanındaki Brenkinridge ile mühendislik hakkında konuşuyoruz.

eitim2ttt.jpg

Brenkinridge’de bizi, bir simya ustası olan Esso ile konuşmamız için yönlendiriyor. Görevi kabul edip, haritada ‘’onay’’ işareti ile belirtilmiş olan Esso’nun yanına gidiyoruz.

eitim24.jpg

Esso’da bizden Gordon’u bulmamızı ve onunla konuşmamızı istiyor. Haritamızı açarak Gordon’un olduğu yere ilerliyoruz.

eitim25.jpg

Gordon bizden, simya; mühendislik; silah sanatı ve terzilik mesleklerinden kendimize uygun olan bir tanesini seçmemizi istiyor. Görevi kabul ediyor ve mesleğimizi seçmek üzere yanından ayrılıyoruz.

4 meslekten herhangi bir tanesini seçmek üzere meslek ustasının yanına gidiyoruz. Örneğin; Terzilik mesleği için Candice’nin yanına geri dönüyoruz ve mesleğimizi seçerek ‘’Öğren’’ butonuna basıyoruz.

eitim26.jpg

Meslek seviyemize ve cinsiyetimize uygun bir meslek reçetesi seçiyor ve tekrardan ‘’Öğren’’ butonuna basıyoruz. Meslek seviyemizi arttırarak daha farklı reçeteler de alabiliyoruz. Reçetemizi öğrendikten sonra ‘’Tab’’ butonu ile menümüzü kapatıyoruz.

eitim27.jpg

Sistem bizi tekrardan Gordon’a yönlendiriyor. Tekrar onunla konuşarak seçtiğimiz mesleğimizi onaylatıyoruz. Gordon’da bize görev olarak; bir eşya yaratmamızı istiyor. Görevi kabul ederek devam ediyoruz.

Tekrardan ‘’Tab’’ tuşuna basarak İşçilik Menüsü’nü açıyoruz.
Almış olduğumuz reçetelerimizi ve bu reçeteleri oluşturmak için gereken malzemeleri buradan görebiliyoruz.

eitim28.jpg

Gereken malzemelerin ne olduğunu öğrendikten sonra, tekrardan ‘’Tab’’ tuşuna basarak menüyü kapatıyor ve yeniden Gordon’la konuşarak ihtiyacımız olan malzemeyi satın alıyoruz. Malzemeyi satın aldığımızda otomatik olarak sırt çantamıza geliyor. Tekrardan ‘’Tab’’ tuşuna basarak İşçilik Menüsü’nü açıyoruz. Buradan reçetemizi ve gereken malzemelerimizi kontrol ediyoruz. Tamamladıysak son aşama olan ‘’Oluştur’’ butonuna basıyoruz.

eitim29.jpg

Eşya üretimi böylelikle tamamlanıyor. Tekrardan Gordon’a tıklayarak eşya yaratma görevimizi tamamlıyoruz.

Sistem şimdi bizden Teğmen Evangelista’yı bulmamızı istiyor. Klavyemizdeki M tuşuna basarak açtığımız harita üzerindeki ünlem(!) işaretini takip ederek yanına gidiyoruz. Evangelista bizden Hugo Brand’ı öldürmemizi ve Lt Book’a eşlik etmemizi istiyor. Başka bir ‘’Savaş’’ görevi olan bu görevi kabul ettikten sonra, ‘’Tab’’ tuşuna basarak menümüzü açıyor ve görevler sekmesinden ilgili görevi seçtikten sonra hızlı başlat diyerek göreve başlıyoruz.

eitim30.jpg

Görevin kısa açıklamalarını içeren bir ekran karşımıza geliyor ve sol mouse tuşuna tıklayarak devam ediyoruz.

eitim31.jpg

Depoya giderek Hugo Brand'ı (BOSS) öldürüyoruz ve merdivenlerden yukarıya çıkarak LT. Book'un bize gözükeceği turuncu daireye gidiyoruz. LT. Book'un gözükmesi ile birlikte onu da alarak haritamızda gözüken çıkışa doğru ilerleyerek görevi tamamlıyoruz.

Görevi tamamladığımızda tekrardan Evangelista'ya giderek onaylatıyoruz.

zorgrev1.jpg

Daha sonra tekrardan telefon klübesini ziyaret ediyoruz. Bitmiş olan görevlerimizi veriyoruz. Ve Gordon'a geri dönüyoruz.

Gordon bizden mesleğimiz için başka bir reçete öğrenmemizi istediğini söylüyor. Görevi kabul ederek devam ediyoruz.

zorgrev2.jpg

Ve mesleğimizi aldığımız eğitmenimize geri dönerek yeni bir reçete için gerekenleri öğreniyoruz.

Meslek seviyemize ve cinsiyetimize uygun olan yeşil ile yazılı reçeteleri seçtikten sonra ''Satın al'' diyerek devam ediyoruz. Tekrardan Gordon'a geri dönüyoruz ve ''Daha fazla eğitim al'' görevini bitiriyoruz.

Görevi tamamladığımızda yeni yetenekler açılıyor ve Gordon bizden yeni bir eşya yaratmamızı istiyor. Yeni görevi de kabul ediyoruz.

Eşya yaratmak için gereken malzemelerimizi yine Gordon'dan alıyoruz. Gereken malzemelerimizin ne olduğunu bilmiyorsak ''İşçilik'' penceremizi açıyoruz ve malzemeleri kontrol ediyoruz.

zorgrev3.jpg

Gereken malzemeleri satın aldıktan sonra tekrardan İşçilik penceremize geliyoruz ve ''Oluştur'' butonu ile eşyamızı oluşturuyoruz.

Sistem daha sonra bizden sırt çantamıza düşen eşyalarımızı giymemizi istiyor.

Çantamızdaki eşyamıza sağ tıklayarak ''Kuşan'' sekmesi ile üzerimize giyiyoruz.

zorgrev4.jpg

Karşımıza gelen ''Bu eşya bağlanacaktır.'' mesajını onaylıyoruz.

Ve tekrardan Gordon'a tıklayarak ''Yeni bir şeyler yarat'' görevini de böylelikle tamamlıyoruz.

Sistem bizi tekrardan Evangelista'ya yönlendiriyor. Yanına giderek konuşuyoruz.

zorgrev1.jpg

Evangelista bizden Mackenzie Spor Merkezi'ne gitmemizi ve rozetleri toplamızı istiyor. Görevi kabul ediyoruz ve bu yine bir ''Savaş'' görevi olduğu için; klavyemizdeki ''Tab'' tuşuna basarak ''Görevler'' sekmesine geliyoruz ve ''Hızlı Başlat'' diyerek görevin yapılacağı bölgeye geçiyoruz.

Karşımıza açılan yeni ekranda, görevin kısa açıklamalarını okuduktan sonra ''Ateş tuşuna'' ( Ayarlardan değiştirilmediği süre sol mouse tuşudur.) basarak göreve başlıyoruz.

zorgrev5.jpg

İlk öldürdüğümüz düşman bizim tarafımızdan oluyor ve onu takip ederek anahtarlara gidiyoruz. Görevi tamamlayıp bölgeden çıktıktan sonra Evangelista'ya geri vererek bitiriyoruz.

Evangelista başarılarımızdan etkilenerek bizi Sunrise Şehri'ne girebilmemiz adına, Kaptan Pizano'ya yönlendiriyor. Görevi kabul ederek haritamızda Tizano'yu bulmak üzere devam ediyoruz.

zorgrev6.jpg

Kaptan Tizano'yu bulduğumuzda onunla konuşuyoruz ve bize Sunrise Şehri hakkında genel bilgiler veriyor. Konuşmayı kapattığımızda elimizde kalan bitmiş görevlerimizi vermek üzere telefon kulübesine geri dönüyoruz ve görev verme işlemini tamamlıyoruz.

Ve artık yeni görevler almak üzere Mülteci Eğitim Alanı'ndan çıkış yaparak Şehir Merkezi'ne geçmek için, tekrardan başında mavi bir metro ikonu bulunan Kaptan Tizano'ya dönerek bu zor ama keyifli eğitim sürecini başarıyla tamamlıyoruz!

zorgregzg.jpg

Kendimizi öncelikle Sunrise Şehri'nin bir arka sokağında bulacağız. Yeteneklerimizden emin olduğumuzu hissettikten sonra, yani hazır olduğumuzda; şehirde gezintiye başlıyoruz.

Sunrise Şehri'nde, dilersek menü sekmesinin sağ üst köşesindeki mavi ''Quickplay'' butonuna tıklayabiliyoruz.

quicplay1.jpg

Quickplay modu daha çok; Crime Craft Gangwars'da yalnızca tetikçilikten hoşlanan oyuncular içindir. Bu nedenle bu mod; savaşmayı seven oyuncular için daha kullanışlıdır.

Normal oyun modu ise; bizlere lobilerde gezinmek, mail göndermek gibi pek çok MMO deneyimini kullanmamız için olanak sağlamaktadır.

Hangi modu istiyorsak seçebiliriz. İsteğimiz herhangi bir zamanda iki oyun modu arasında, menülerin sağ üst köşesinde yer alan mavi butona tıklayarak, ileri veya geriye geçiş yapmamız da mümkündür.

Oyuna ilk girişimizde ücretsiz değerli eşyalar alacağız. Bunların yanında, Sunrise Şehri'ndeki en yakın posta kutusuna giderek hayatımızı kazanmaya başlayabiliriz. Bu posta kutuları her lobi içerisinde bulunmaktadırlar ve üstlerindeki zarf simgelerinden kolayca tanınmaktadırlar.

quicplay2.jpg

Postalarımızı açmak ve mesajlarımıza bakmak için posta kutusuna sol tıklıyoruz. Ekranın sol köşesinde, mesajlarımızın listesini göreceğiz. Her mesajı açarak ve mesajlar üzerindeki ''Accept/Kabul et'' butonuna tıklayarak eşyalarımızı alabiliriz.

quicplpkp.jpg

Diğer gerekli bilgi ve oyuncu yetenekleri Crime Craft'ın derinlemesine öğretici hikayesi boyunca ele alınacaktır.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
MmoTps Bir Oyunu Mmorpg Genel'e Açmanız Hata MmoFps Bölümüne Taşınması İçin Bildirildi . !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri