Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar CrossFire EU'NUN Yaptığı Eventi Size Şimdi Resimli Anlatıcam Bu Eventte Arkadaşlarınıza MSD'Den Oyun Daveti Yolluyorsunuz Ve Arkadaşınız Kabul Edip Üye Oluyorsa + Bide 2 Çizgi Oluyorsa Size Fox Capsule + GP Geliyor
Eğer 1 Arkadaşınız Üye Olup 2 Çizgi Rütbesi Olursa Size 2 Tane Fox Capsule + 1000 GP Geliyor .
Eğer 3 Arkadaşınız Üye Olup 2 Çizgi Rübesi Olursa 3 Tane Fox Capsule + 3000 GP Geliyor.
Eğer 7 Arkadaşınız Üye Olup 2 Çizgi Rütbesi Olursa 5 Tane Fox Capsule + 5000 GP Geliyor.
Şimdi Resimli Anlatıma Geçelim
İlk Başta Şu Linkten Eventin Olduğu Sayfaya Gidelim
LİNK =
Ve Ondan Sonra Resimdeki Gibi Şurdan Giriş Yapalım
Ve Charınızın ID VE ŞİFRESİNİ GİRİN VE GİRİŞ YAPIN
Ve Giriş Yaptıktan Sonra Şöyle Bir Sayfa Gelicek Ordan Alta Gönderceğiniz Arkadaşın MSN'Sini Yazın
Birde Örnek Veriyorum
Evet Örnekteki Gibi Yaptıysanız Send'E Basıyorsunuz
Ve Bukadar Size Tavsiyem Arkadaşınıza Söyleyin Ben Bir Tane Süper Online Oyun Biliyorum Diye Arkadaşınız Kabul Ederse Yollayın Kabul Etsin Ve Capsule & GP Kazanın :ka19:
Veya Kendiniz Bir Tane Yeni MSN Açın Ordan Yeni Açtığınız MSNYİ Yazın Msnden Kabul Edip 2 Çizgi Yapın Ve Kazanın ! :ka19:
Yazdığınız MSN'NİN Hotmail Yerine Gidiyor Yani Gelen Kutusu'Na Ordan Gelen Kutusuna Gelen Şeyi Açın Altta Register Var Ona Tıklıyıp Üye Olun Bide 2 Çizgi Olun Bu Kadar
+ Rep Vermeyi Unutmayınn !! :ka19: :ka19:
Eğer 1 Arkadaşınız Üye Olup 2 Çizgi Rütbesi Olursa Size 2 Tane Fox Capsule + 1000 GP Geliyor .
Eğer 3 Arkadaşınız Üye Olup 2 Çizgi Rübesi Olursa 3 Tane Fox Capsule + 3000 GP Geliyor.
Eğer 7 Arkadaşınız Üye Olup 2 Çizgi Rütbesi Olursa 5 Tane Fox Capsule + 5000 GP Geliyor.
Şimdi Resimli Anlatıma Geçelim
İlk Başta Şu Linkten Eventin Olduğu Sayfaya Gidelim
LİNK =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ve Ondan Sonra Resimdeki Gibi Şurdan Giriş Yapalım
Ve Charınızın ID VE ŞİFRESİNİ GİRİN VE GİRİŞ YAPIN
Ve Giriş Yaptıktan Sonra Şöyle Bir Sayfa Gelicek Ordan Alta Gönderceğiniz Arkadaşın MSN'Sini Yazın
Birde Örnek Veriyorum
Evet Örnekteki Gibi Yaptıysanız Send'E Basıyorsunuz
Ve Bukadar Size Tavsiyem Arkadaşınıza Söyleyin Ben Bir Tane Süper Online Oyun Biliyorum Diye Arkadaşınız Kabul Ederse Yollayın Kabul Etsin Ve Capsule & GP Kazanın :ka19:
Veya Kendiniz Bir Tane Yeni MSN Açın Ordan Yeni Açtığınız MSNYİ Yazın Msnden Kabul Edip 2 Çizgi Yapın Ve Kazanın ! :ka19:
Yazdığınız MSN'NİN Hotmail Yerine Gidiyor Yani Gelen Kutusu'Na Ordan Gelen Kutusuna Gelen Şeyi Açın Altta Register Var Ona Tıklıyıp Üye Olun Bide 2 Çizgi Olun Bu Kadar
+ Rep Vermeyi Unutmayınn !! :ka19: :ka19:
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)