lHezarfeNl 1
lHezarfeNl
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Admİnlerde sıkıldı kanıtlı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sebigebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 458

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Farkidamisiniz son 10gÜndÜr oyunla yÖnetİm hİcbİr sekİlde İlgİlenİp aciklama yapmiyor sİtede zaten gİttİ İtemshop ve rank sİstemİ tamamİyle cÖktÜ sanirsam oyuna gİren oyuncu kİsİsİ cok bÜyÜk dÜsÜs yasadi herkez bugta
bugta kalanlara:arkadaslar bugtan kurtulmayin sakin ben gece 4te gİrdİm oyuna kurtuldum bugtan bİn pİsman oldum tÜm maplar buglu cÜnkİ adim atsam oyundan atiyor skİl cakinca oyundan atiyor
he ama isinlayici tÜrkcelestİ tek İyİ yÖnÜ bu :)
oyun yakinda kapatilirsa sasmayin admİne pm attim İtemlerİm reste gİttİ dİye okumamis bİle :)

oyun bence yakinda kapanacak
ama bence.
Kapanmasada artik oynamam bu oyunu İtemlerİm gerİ gelİp admİnler oyunla İlgİlenmedİkce.

Farkidamisiniz son 10gÜndÜr oyunla yÖnetİm hİcbİr sekİlde İlgİlenİp aciklama yapmiyor sİtede zaten gİttİ İtemshop ve rank sİstemİ tamamİyle cÖktÜ sanirsam oyuna gİren oyuncu kİsİsİ cok bÜyÜk dÜsÜs yasadi herkez bugta
bugta kalanlara:arkadaslar bugtan kurtulmayin sakin ben gece 4te gİrdİm oyuna kurtuldum bugtan bİn pİsman oldum tÜm maplar buglu cÜnkİ adim atsam oyundan atiyor skİl cakinca oyundan atiyor
he ama isinlayici tÜrkcelestİ tek İyİ yÖnÜ bu :)
oyun yakinda kapatilirsa sasmayin admİne pm attim İtemlerİm reste gİttİ dİye okumamis bİle :)

oyun bence yakinda kapanacak
ama bence.
Kapanmasada artik oynamam bu oyunu İtemlerİm gerİ gelİp admİnler oyunla İlgİlenmedİkce.

yanlıs dsunuyosn...kanıtlym:frkttysn bugda kalanlar ıcın teleport sıtesı acıldı.bunun harıcınde mmomt2.com kapalıydı.oda acıldı. oyunla ılgılenılıyo sadce sız frktmıyosnz

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri