SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yeni Yama Silah Denemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AngeLOFDeath02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Silahlar:

C95 Gold [ Daha Önce Vardı Paketten çıktığı normal olarak satıldığı için şimdi yapmak istedim]

Em32 Multicam [ Ağır Silah ]

SODB Shotgun [ Tabanca 2. Silah ]

--------------

Sodb Shotgun

sodbshotgun.jpg

Bu yeni gelen tabanca 6-2 Mermili olup sadece kurt avı modu içinde kullanılıyor ve çok aşırı derece Hs [ HeadShot ] Kafa Atış becerisi istiyor yoksa silah bence çöp bana göre boşyere para verilmez nakitsizler için De50 Nakitliler İçin De50Gold Önerim

Oyun İçi Resimler :

sodbb.jpg

sodb1.jpg

sodb2.jpg

-----------

Em32 Multicam

emc32mc.jpg

Kesinlikle bir slot silahı slot kullanmayacak arkadaşlar için bilindiği gibi ağır silah olarak geçiyor yanlış görmediysem 600 sp var slotta 0 sp görünyor ve silahın menzili muazzam atış gücüne gelecek olursak kurt sürekli yp basmazsa yere atışta 7-8 atışta HS olarak 4-5 atışta kurt alabilcek bir silah ve silahın isabet oranıda menzille doğru orantılı direk doğrudan atış yapabiliyor

Ek olarak em32 multicam yükseltilebilen bi silah yükseltildiğinde dürbün eklenmekte ve daha kaliteli olamtak

Oyun İçi Resimler:

koray3737

em32multicam.jpg

em32multicam2.jpg

em32multicam3.jpg

----------------
Son Olarak C95 Gold

c95gl.jpg

Silahın Atış gücünü Açıkçası Elwrc kadar beğenmedim ama delme oranı mükemmel 6 mermide lusian alabiliyor HeadShot İle Kesinlikle Alınmalı

Oyun İçi Resimler:

c95gll.jpg

c952.jpg

c951.jpg

İyi Günler..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri