- Konular
- 549
- Online süresi
- 2h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 29
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gençlerbirliği maçında taraflı-tarafsız herkesin takdirini kazanıp, 90 dakikanın kahramanı ilan edilen Onur'un idmanlardaki formu daha da yükseldi.
Geldiği noktada hocası Şenol Güneş`in büyük katkısı olduğunu bir kez daha yineleyen genç oyuncu, “Kaleci için en önemli şey sürekli oynamaktır. Şenol hoca bana güvendi, inandı. Takım arkadaşlarım da bu konuda gerçekten inanılmaz destek oldular. Eğer beklentileri biraz olsun karşılayabildiysem ne mutlu bana. Ancak kesinlikle bir kaç haftalık başarılı görüntü için Trabzonspor`da değilim“ değerlendirmesini yaptı.
Geldiği noktada hocası Şenol Güneş`in büyük katkısı olduğunu bir kez daha yineleyen genç oyuncu, “Kaleci için en önemli şey sürekli oynamaktır. Şenol hoca bana güvendi, inandı. Takım arkadaşlarım da bu konuda gerçekten inanılmaz destek oldular. Eğer beklentileri biraz olsun karşılayabildiysem ne mutlu bana. Ancak kesinlikle bir kaç haftalık başarılı görüntü için Trabzonspor`da değilim“ değerlendirmesini yaptı.