Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

zYan-Development 04.01.2012 Yeni Hack*

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c0d3rturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 281
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Abi çalışmıyor ! Dediklerinizin hepsini yaptım video yu da izledim 3 dll yi attm cf konumuna sonra crossfire exe yi de attm ardından msvcr dd yi de attm sonra onu bi de system 32 nin içine attım ardından cross fire konumunundaki hacki actm (yönetici olarak da denedim) inject e bastım 4 saniye bekledim girdim oyuna reklam geldi zyan hack felan diye ok dedim oyuna girdim 1-2 saniye bekledim f12 ye bastım olmuyo yine bastım yine yok ne iştir kardes ? yardım edin !!!! :SSSS gerekirse team vieverden yapın ??

Abi çalışmıyor ! Dediklerinizin hepsini yaptım video yu da izledim 3 dll yi attm cf konumuna sonra crossfire exe yi de attm ardından msvcr dd yi de attm sonra onu bi de system 32 nin içine attım ardından cross fire konumunundaki hacki actm (yönetici olarak da denedim) inject e bastım 4 saniye bekledim girdim oyuna reklam geldi zyan hack felan diye ok dedim oyuna girdim 1-2 saniye bekledim f12 ye bastım olmuyo yine bastım yine yok ne iştir kardes ? yardım edin !!!! :SSSS gerekirse team vieverden yapın ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri